ΕΝΠ για Κωνσταντίνο Φάνου: «Ολοκληρώνει μια διαδρομή 8 ετών γεμάτη προσφορά και αφοσίωση»

ΕΝΠ για Κωνσταντίνο Φάνου: «Ολοκληρώνει μια διαδρομή 8 ετών γεμάτη προσφορά και αφοσίωση»

Newsroom
konstantinos_phanou_enp.jpg
Ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Νέων Παραλιμνίου για την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Φάνου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των βυσσινί:

«Μετά από μακρά και αφοσιωμένη πορεία, ο Κωνσταντίνος Φάνου αποχωρεί από την θέση του Γενικού Διευθυντή της ομάδας μας, ολοκληρώνοντας μια διαδρομή 8 ετών γεμάτη προσφορά και αφοσίωση.

Αρχικά ως Εκπρόσωπος Τύπου και στην συνέχεια ως Γενικός Διευθυντής συνέβαλε καθοριστικά στην διαμόρφωση της λειτουργίας και της κατεύθυνσης.

Η παρουσία του ήταν πολύ σημαντική στις μεγάλες αποφάσεις και τις στρατηγικές κινήσεις που υλοποιήθηκαν τα τελευταία χρόνια, αναλαμβάνοντας μεγάλες ευθύνες.

Η αγάπη του για την ομάδα φαινόταν μέσα από τις πράξεις του και σίγουρα η απόφαση του να αποχωρήσει αποτελεί το κλείσιμο ενός σημαντικού κεφαλαίου.

Εκ μέρους του Δ.Σ και της μεγάλης οικογένειας της ΕΝΠ ευχόμαστε στον Κωνσταντίνο ότι καλύτερο στα επόμενα του βήματα και ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα πρόσφερε στην ομάδα μας.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα