Πάφος - Ανόρθωση 3-1: Το 2/2 στο... ρελαντί οι παίκτες του Καρσέδο

Newsroom
Η Πάφος έκανε το 2/2 στο πρωτάθλημα, συνεχίζοντας τις εκπληκτικές εμφανίσεις με «τριάρα» (3-1) επί της Ανόρθωσης. Οι παίκτες του Καρσέδο επικράτησαν εύκολα της Κυρίας, που υστερούσε σε απόδοση και εξακολουθεί να μην έχει... γευτεί τη νίκη.

Χωρίς... φρένα η Πάφος έφτασε στο επιθυμητό αποτέλεσμα και στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας. Οι παίκτες του Χουάν Κάρλος Καρσέδο πήραν τη νίκη με 3-1 επί της Ανόρθωσης στο «Στέλιος Κυριακίδης», με τον Ράφα Λόπες να σκοράρει το μοναδικό γκολ της Κυρίας, η οποία προβλημάτισε με την εμφάνισή της.

Στο 6ο λεπτό η πρώτη καλή προϋπόθεση για την Πάφο. Ο Ζάζα έκλεψε την μπάλα, πλάσαρε στον Ζάιρο με τον Βραζιλιάνο να κάνει το γύρισμα, χωρίς όμως να βρει στόχο.

Στη συνέχεια ο Ντράγκομιρ ανέβηκε στην περιοχή και επιχείρησε να απειλήσει τον Ζίβκοβιτς με ένα δυνατό σουτ στο 7'. Ο γκολκίπερ της Ανόρθωσης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ με τον διαιτητή να σφυρίζει για οφσάιντ των γηπεδούχων. Ύστερα από έλεγχο της φάσης, ωστόσο, δεν διαπιστώθηκε παράβαση.

Η Ανόρθωση προσπαθούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες, όμως η Πάφος ήταν εκείνη που ήταν πιο επικίνδυνη. Στο 29' ο Μπρούνο σέντραρε, ο Λουκάσεν κατέβασε με το στήθος όμως δεν σημάδεψε σωστά, με την μπάλα να βρίσκει κόντρες και να φεύγει άουτ.

Οι Γαλάζιοι εξακολουθούσαν να έχουν το πάνω χέρι και στο 36' σημείωσαν γκολ ύστερα από φάση διαρκείας. Ο Ζάιρο άσκησε πίεση στον Μλάντοβιτς, ο Ντράγκομιρ πήρε μπάλα προσπάθησε να σουτάρει. Ο Ζίβκοβιτς επενέβη, ο Ζαζά έγινε κάτοχος και σκόραρε, όμως ο Ντράγκομιρ ήταν εκτεθειμένος και το σκορ δεν «άνοιξε».

Στο 40' η Πάφος έφτασε στο ζητούμενο με τον Ζάιρο να κάνει το 1-0, με πλασέ στην κίνηση μετά από λάθος διώξιμο του Χρυσοστόμου μέσα στην περιοχή.

Ο ίδιος έψαξε και το δεύτερο γκολ στο 42ο λεπτό, όμως ήταν σε θέση οφσάιντ.

Στην επανάληψη ο Σίλβα ήταν αυτός που διπλασίασε τα γκολ των γηπεδούχων, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα μετά από σέντρα του Νατέλ, για το 2-0 στο 59'.

Καμία απάντηση δεν ήρθε από πλευράς Ανόρθωσης, με το σύνολο του Οκκά να δέχεται και τρίτο γκολ με τη συμπλήρωση του 67ου λεπτού. Ο Σούνιτς έβαλε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ με ένα συρτό σουτ εκτός περιοχής, αιφνιδιάζοντας τον Ζίβκοβιτς.

Η Ανόρθωση μείωσε με τον Ράφα Λόπες να κάνει το 3-1 για την ομάδα του με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Κονσεϊσάο.


Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Πάφος (Χουάν Κάρλος Καρσέδο): Ίβουσιτς, Γκολντάρ, Λουκασέν, Σίλβα, Μπρούνο, Σούνιτς, Πέπε (73′ Ναμ), Ντράγκομιρ (78′ Κίνα), Τζάτζα (57′ Νατέλ), Τάνκοβιτς (73′ Ηλία), Ζάιρο (57′ Άντερσον).

Ανόρθωση (Γιάννης Οκκάς): Ζίβκοβιτς, Μουγκάμπι, Μλάντοβιτς, Κονσεϊσάο, Κίκο, Αρτυματάς, Χρυσοστόμου, Ρόγκουλιτς (68′ Σ.Χαραλάμπους), Γούλερι (78′ Ίλιεφ), Γκιούρτσο (46′ Χρυσόπουλος), Λόπες (87′ Θεοδώρου).

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / SAKIS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα