Χαρτσιώτης ενόψει λεμεσιανού ντέρμπι: « Ευελπιστώ να κυλήσουν όλα ομαλά, να μην μετατρέπουμε τους αγώνες ποδοσφαίρου σε ρινγκ»

Newsroom
ΧΑΡΤΣΙΩΤΗΣ
Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, προέβη σε δηλώσεις στο ΚΥΠΕ, με αφορμή το λεμεσιανό ντέρμπι ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΑΕΛ αλλά και την ταυτόχρονη πορεία διαμαρτυρίας των οργανωμένων οπαδών της Ομόνοιας 29ης Μαΐου, στη Λεμεσό, την Κυριακή.

Αναλυτικά το τι δήλωσε:

«Όπως έχω ενημερωθεί από την ηγεσία της Αστυνομίας, έχουν οργανώσει τα πλάνα τους προκειμένου σήμερα, τόσο η εκδήλωση της πορείας όσο και ο συγκεκριμένος ποδοσφαιρικός αγώνας, που είναι μεγάλης επικινδυνότητας για την Αστυνομία, να κυλήσουν όλα ομαλά, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Ευελπιστώ, μετά που είδα και διάφορες δηλώσεις παραγόντων αλλά και του Προέδρου της ΚΟΠ, ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά.

Τα μηνύματα είναι αυτονόητα. Το έχουμε πει επανειλημμένα ότι το ποδόσφαιρο είναι υγιές άθλημα και πρέπει να το απολαμβάνουμε και όχι να μετατρέπουμε τους ποδοσφαιρικούς αγώνες σε ρινγκ ή σε εστία συγκρούσεων»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα