Ανόρθωση: Μαυρίλα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου…

Ανόρθωση: Μαυρίλα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου…

Newsroom
anorthosi_foinikas
Την πιο δύσκολη χρονιά τουλάχιστον στην σύγχρονη ιστορία της περνά η Ανόρθωση. Τόσο διοικητικά, αγωνιστικά αλλά και οικονομικά ο ιστορικός σύλλογος της Αμμοχώστου είναι στο… πουθενά. Δεν υπάρχει αχτίδα ελπίδας για την ώρα, αν και γίνονται διάφορες ενέργειες και προσπάθειες για να βρεθούν άτομα να αναλάβουν τη διοίκηση.

Και μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και το αγωνιστικό που δεν βοηθά καθόλου την ομάδα. Αν αγωνιστικά η Ανόρθωση είχε υποφερτή παρουσία θα ήταν ίσως λίγο καλύτερα τα πράγματα. Όταν όμως βλέπεις και την ομάδα μέσα στο γήπεδο να βγάζει μία εικόνα απογοήτευσης, τότε και ο κόσμος απογοητεύεται και πληγώνεται ακόμη περισσότερο.

Και δεν είναι δικαιολογία το χαμηλό μπάτζετ της Ανόρθωσης. Ακόμη και με αυτό το μπάτζετ έπρεπε η ομάδα να αποδίδει καλύτερα στο γήπεδο και να έχει μία καλύτερη εικόνα. Ο Οκκάς καλείται να βρει λύσεις και τρόπους να βελτιώσει την όλη κατάσταση στο αγωνιστικό. Ναι μεν με όσα συμβαίνουν εκτός ομάδας δεν είναι και ότι πιο εύκολο να γίνουν διαχειρίσιμα, όμως οι φίλοι της «Κυρίας» θέλουν να δουν και λίγη μπάλα.

Περίπου 5000 οπαδοί της έχουν αγοράσει εισιτήριο διαρκείας σε μία τέτοια περίοδο και το λιγότερο που έχουν να κάνουν παίκτες και προπονητής είναι να παρουσιάσουν ένα αξιοπρεπές σύνολο. Ακόμη και να χάνει η ομάδα να φεύγει με το κεφάλι ψηλά και να παλεύει τα ματς και όχι να παραδίνεται με τα χέρια κάτω.

Διοικητικά δεν υπάρχει κάτι. Αν και γίνονται κάποιες επαφές και προσπάθειες να προσεγγιστούν άτομα που έχουν κάποια οικονομική επιφάνεια φαίνεται ότι φοβούνται να βάλουν τα χέρια τους μέσα στη φωτιά. Όποιος αναλάβει θα μπει σε μία εξαιρετικά δύσκολη διαδικασία που πολλοί φοβούνται τι θα αντικρίσουν στην πορεία.

Την ίδια ώρα γίνονται προσπάθειες για απόκτηση άνεργου μέσου. Μία προσπάθεια αξιολόγησης παικτών που είναι άνεργοι στην αγορά και ψάχνονται και που θα πρέπει να συμβαδίζουν οι απαιτήσεις τους με τις οικονομικές δυνατότητες της «Κυρίας». Η προσπάθεια θα συνεχιστεί κι όπου βγει…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα