Ομόνοια 29ης Μαΐου, Πετράκης: «Το πιο δίκαιο θα ήταν η νίκη»

Ομόνοια 29ης Μαΐου, Πετράκης: «Το πιο δίκαιο θα ήταν η νίκη»

Newsroom
πετρακης 20/9
Ο Γιώργος Πετράκης μίλησε στον απόηχο της ισοπαλίας της Ομόνοιας 29Μ με την Καρμιώτισσα (20/9,1-1) για το αποτέλεσμα και την προσπάθεια των παικτών του στην 4η αγωνιστική της Cyprus League.

Ομόνοια 29ης Μαΐου και Καρμιώτισσα ήρθαν ισόπαλες στην 4η αγωνιστική της Cyprus League, με το σκορ να διαμορφώνεται σε 1-1.

Ο τεχνικός των Πρασίνων σχολίασε το αποτέλεσμα και την απόδοση των παικτών του, αναφέροντας τα εξής:

«Η νίκη θα ήταν το πιο δίκαιο, είχαμε αρκετές ευκαιρίες στο παιχνίδι. Αυτό με στεναχωρεί περισσότερο από όλα που δεν βρήκαμε τον τρόπο να το κάνουμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Χαίρομαι και είμαι χαρούμενος για το ομαδικό πνεύμα μέχρι το τέλος. ίσως φάνηκε λίγο η απειρία μας.

Καλό παιχνίδι, για τις δύο ομάδες. Είχαμε αρκετή καλή παρουσία, δημιουργήσαμε ευκαιρίες στο α' και το β' ημίχρονο. Πιστεύω ότι το γκολ έπρεπε να είχε έρθει νωρίτερα για μας. Στο β' ημίχρονο ελέγξαμε πλήρως το ματς, ήταν γεμάτη παρουσία για την ομάδα μας με εξαίρεση τα τελευταία 10 λεπτά στο οποίο φάνηκε αν μπορώ να το χαρακτηρίσω ανωριμότητα στο να μπορέσουμε να τελειώσουμε αυτό το παιχνίδι και να σκοράρουμε ένα 2ο γκολ.

Το αποτέλεσμα για μας, το ιδανικό θα ήταν οι τρεις βαθμοί τους οποίους δικαιούμασταν. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, δεν έχω παράπονο από κανέναν. Σήμερα μπορεί να ήρθε ένας πρώτος βαθμός...Αδικούμαστε από την βαθμολογική συγκομιδή μέχρι τώρα... Η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη για μας. Θα καταφέρουμε να πάρουμε περισσότερους πόντους με βάσεις τις εμφανίσεις που έχουμε...Καλή συνέχεια στην Καρμιώτισσα.»

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / SAKIS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα