Κόλμαν: «Μάς κόστισε που δεν αγωνιστήκαμε κόντρα στον Απόλλωνα, πολύ απογοητευμένος από τον τρόπο της ήττας»

Κόλμαν: «Μάς κόστισε που δεν αγωνιστήκαμε κόντρα στον Απόλλωνα, πολύ απογοητευμένος από τον τρόπο της ήττας»

Newsroom
colman_ael_new
Ο προπονητής της ΑΕΛ, Κρις Κόλμαν, έκανε δηλώσεις μετά την ήττα της ΑΕΛ με 1-3 από την Πάφο, στην 4η αγωνιστική της Cyprus League.

Την απογοήτευσή του για τον τρόπο που ήρθε η ήττα από την Πάφο, εξέφρασε ο προπονητής της ΑΕΛ, Κόλμαν.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

«Είμαι πολύ απογοητευμένος που χάσαμε το παιχνίδι στα τελευταία 10 λεπτά. Ξεκινήσαμε καλά το ματς. Πολεμήσαμε από την αρχή όσο καλύτερα μπορούμε. Ήμασταν απέναντι σε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, ίσως την πιο φορμαρισμένη του πρωταθλήματος. Μας επηρέασε και το ότι είχαμε να παίξουμε τρεις εβδομάδες. Όταν είσαι απέναντι σε κορυφαίες ομάδες, πρέπει να είσαι άψογος σε όλους τους τομείς (νοητικά και φυσικά). Για 80 λεπτά ήμασταν στο ματς. Στο τέλος παλέψαμε το ματς, αλλά μείναμε από δυνάμεις. Θα πρέπει να συνεχίσουμε. Το ότι δεν αγωνιστήκαμε στο προηγούμενο παιχνίδι, μας κόστισε, καθώς μείναμε χωρίς ματς για τρεις εβδομάδες. Ήθελα να δω πως θα αντιδρούσαμε απέναντι σε μια τόσο ποιοτική ομάδα. Είμαι χαρούμενους με τους παίκτες μου αλλά και με την υποστήριξη των φίλων μας. Για 80 λεπτά οι ποδοσφαιριστές έδωσαν τα πάντα. Όταν δεχθήκαμε την ισοφάριση, χάσαμε το mindset μας.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα