ΑΕΚ Λάρνακας, Μπεργκ: «Είμαι απογοητευμένος που δεν κερδίσαμε»

Newsroom
berg 22/9
Δείτε τις δηλώσεις του τεχνικού της ΑΕΚ Λάρνακας, Χένινγκ Μπεργκ, μετά την ισοπαλία με τον Εθνικό Άχνας (2-2), στην 4η αγωνιστική της Cyprus League.

Η ΑΕΚ Λάρνακας δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να επικρατήσει του Εθνικού, με το τελικό σκορ της αναμέτρησης να διαμορφώνεται σε 2-2.

Ο προπονητής των γηπεδούχων, Χένινγκ Μπεργκ, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το δυσάρεστο -για τον ίδιο- αποτέλεσμα, καθώς και για όσα πρέπει να βελτιωθούν εν όψει της συνέχειας.

Αρχικά ανέφερε: «Είμαι απογοητευμένος που δεν κερδίσαμε. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερα αλλά πετύχαμε μόνο δύο. Δεχτήκαμε δύο εύκολα γκολ που δεν πρέπει να τα δέχεσαι σε κανένα παιχνίδι με αυτό τον τρόπο. Με τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε έπρεπε να κερδίσουμε».

Τι έφταιξε σήμερα; «Δεν είναι θέμα ότι δεχτήκαμε πολλές ευκαιρίες, απλά δεχτήκαμε δύο εύκολα γκολ. Δεν ήμασταν καλοί στο δικό μας μποξ.»

Μόνο ένα βαθμό στην Αρένα, στους τέσσερις συνολικά η ΑΕΚ: «Δεν κοιτάζουμε τη βαθμολογία αλλά πώς να βελτιώσουμε την εικόνα μας. Σίγουρα είναι απογοητευτικό αλλά στο πρώτο παιχνίδι κερδίσαμε χωρίς να είμαστε καλύτεροι, στα τελευταία τρία ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο αλλά δεν πήραμε τίποτα.»

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / SAKIS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα