Φανούριος: «Ο Απόλλωνας θα κάνει πολύ καλή χρονιά, δεν θα γίνει άλλη προσθήκη»

Φανούριος: «Ο Απόλλωνας θα κάνει πολύ καλή χρονιά, δεν θα γίνει άλλη προσθήκη»

Newsroom
ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Την πεποίθησή του πως ο Απόλλωνας θα πραγματοποιήσει καλή σεζόν, εξέφρασε μέσω γνωστής ραδιοφωνικής εκπομπής ο Φανούριος Κωνσταντίνου, ενώ απέρριψε την πιθανότητα προσθήκης επιθετικού.

Καλεσμένος στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 ήταν ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Λεμεσού, Φανούριος Κωνσταντίνου. Στις δηλώσεις του, δεν έκρυψε την αισιοδοξία πως η ομάδα θα πραγματοποιήσει μια πολύ καλή σεζόν.

Παράλληλα, εξήγησε πως μοιάζει ουτοπικό οι «κυανόλευκοι» να προχωρήσουν σε μεταγραφή επιθετικού, «φωτογραφίζοντας» τον Ντορεγκαράι ως αντικαταστάτη του τραυματία Πέδρο Μάρκες.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Άρη:

«Ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Και οι δυο ομάδες είχαν τις δικές τους ευκαιρίες. Μας ικανοποιεί η παρουσία της ομάδας, η οποία δείχνει αρκετά συμπαγής και αρκετά απαιτητική στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που μας δίνει την πεποίθηση ότι ο Απόλλων θα κάνει φέτος μια πολύ καλή χρονιά. Ο Απόλλων ήταν η ομάδα που απαίτησε με περισσότερες αξιώσεις τη νίκη. Ο κόσμος είναι πάρα πολύ ικανοποιημένος από το πρώτο μικρό δείγμα της φετινής χρονιάς».

Για τον τραυματισμό του Μάρκες:

«Θεωρώ ότι ο Ντορεγκαράι θα καλύψει στο μέγιστο βαθμό την απουσία του Μάρκες. Το ευχάριστο είναι ότι θα έχουμε δυο διακοπές μέχρι την επανένταξη του στην ομάδα. Είναι οι πρώτες ώρες μετά τη χειρουργική επέμβαση. Θα παραμείνει στο σπίτι για μια βδομάδα και ακολούθως θα αρχίσει γυμναστήριο, ακολουθώντας πρόγραμμα αποθεραπείας».

Αν θα γίνει κι άλλη προσθήκη:

«Δεν θα γίνει γιατί είναι συμπληρωμένες οι θέσεις στον κατάλογο Α’. Φαντάζει ουτοπικό να βρεθεί κάτι καλό αυτή τη στιγμή με άνεργο παίκτη καταλόγου Β’. Θεωρούμε ότι θα βρούμε εσωτερικά τις λύσεις».

Για το παιχνίδι κυπέλλου με τον Οθέλλο:

«Όλα τα παιχνίδια έχουν τον βαθμό δυσκολίας τους».

Για τη δικαστική εξέταση του αγώνα με την ΑΕΛ:

«Αυτά είναι θέματα νομικής φύσεως για τα οποία δεν έχουν εξουσιοδότηση να μιλήσω».

Για τον Ντιόν:

«Ο παίκτης είναι στο Βέλγιο, έχει βελτιώσει σημαντικά την κλινική του εικόνα. Εναπόκειται στον οργανισμό του το πότε θα φύγει το οίδημα στο κόκκαλο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα