ΑΠΟΕΛ: Χωρίς τον Πίζι με την Πάφο

ΑΠΟΕΛ: Χωρίς τον Πίζι με την Πάφο

Newsroom
ΠΙΤΣΙ
Ο ΑΠΟΕΛ προετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Πάφος FC για το Σούπερ Καπ χωρίς τον Πίζι, αφού ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός δεν είχε εγγραφεί στο ρόστερ όταν αρχικά ορίστηκε η ημερομηνία του αγώνα.

Ο Ζοζέ Ντομίνγκες δεν μπορεί να υπολογίζει τον Πίζι για το 90λεπτο της Τετάρτης στο Στάδιο «Αλφαμέγα», καθώς ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός δεν είχε εγγραφεί στο ρόστερ όταν αρχικά ορίστηκε η ημερομηνία του αγώνα. Κάτι που είχε συμβεί, υπενθυμίζουμε, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής με το Παραλίμνι που διεξήχθη στο «Τάσος Μάρκου».

Ο ΑΠΟΕΛ, επιπλέον, αναμένεται να στερηθεί για λίγο ακόμη τον Μαξ Μάγιερ, που βρίσκεται στα τελευταία στάδια της αποθεραπείας του. Ο Γερμανός χαφ που δεν θα είναι διαθέσιμος για το επερχόμενο ματς, έχει ως στόχο να επιστρέψει στο παιχνίδι της 3ης Οκτωβρίου απέναντι στη Σάμροκ Ρόβερς για το Conference League. Από την άλλη, θετικά είναι τα νέα για τον Ματέο Σούσιτς, ο οποίος αναμένεται να δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση με την Ομόνοια 29 Μαΐου, στις 29 Σεπτεμβρίου (5η αγωνιστική).

Χωρίς τον Πίζι και με τους τραυματίες να παραμένουν υπό επιτήρηση, ο Ντομίνγκες καλείται να διαχειριστεί με σύνεση τις επιλογές του. Η πρόκληση είναι διπλή: να κερδίσει το Σούπερ Καπ και ταυτόχρονα να προετοιμάσει την ομάδα για τις επόμενες προκλήσεις, όπου κάθε λεπτομέρεια θα μετρήσει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα