Ομόνοια: «Ακροβατώ σ' ένα σχοινί»!

Ομόνοια: «Ακροβατώ σ' ένα σχοινί»!

Newsroom
anastasiou_papastavrou
Δανειστήκαμε το πολύ όμορφο ρεφρέν του Έλληνα αοιδού Βαλάντη, στην επιτυχία του «Ακροβατώ». Απλά ταιριάζει γάντι με την περίσταση στο πράσινο στρατόπεδο. Οι μέρες περνάνε και το «βασανιστικό» ερώτημα στην Ομόνοια παραμένει: Θα πάρει η όχι φορ ; Θα προλάβει τα χρονικά περιθώρια αυτή τη φορά που και πάλι η κλεψύδρα αδειάζει ;

Είναι αλήθεια πως το ρίσκο που θα πάρει το Τριφύλλι, εάν δεν εκμεταλλευτεί το μεταγραφικό «παράθυρο» ανέργων, θα είναι τεράστιο. Χωρίς περαιτέρω προσθήκη φορ, θα «ακροβατεί» επικίνδυνα η ομάδα, χωρίς κανένα ίχνος υπερβολής.

Και η ανάγκη για «9» δεν προκύπτει και καλά τώρα, επειδή αποβλήθηκε ο Στεπίνσκι και θα λείψει από τα ντέρμπι με ΑΕΛ και ‘Αρη. Η απόφαση των πράσινων να πορευτούν μόνο με τους «Στέπι» και Κακουλλή, είναι το μέγιστο πρόβλημα που καθιστά αδήριτη ανάγκη την προσθήκη ενός ακόμη φορ.

Και αν δεν διαφοροποιηθούν τα δεδομένα, αφενός ελλοχεύει ο κίνδυνος ανά πάσα στιγμή να συμβεί ότι και τώρα με την απουσία του Πολωνού φορ και αφετέρου το υπάρχον δίδυμο μέχρι την μεταγραφική Ιανουαρίου, να τραβήξει μεγάλο «κουπί», σε διπλό ταμπλό. Την απάντηση γνωρίζουν μόνο οι Νταμπράουσκας, Αναστασίου και Παπασταύρου. Και ευχόμαστε η εδώ και κάποιες μέρες παραμονή του προέδρου και του αναπληρωτή προέδρου στις ΗΠΑ, να μην επηρεάσουν το εγχείρημα. Το ημερολόγιο γράφει 24ης Σεπτεμβρίου. Άρα έξι και απόψε όπως λένε και οι φαντάροι. Ας γίνει ο σωστός ελιγμός έστω και την … 12η! Καλή σας μέρα.

ΑΓ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα