ΑΕ Λεμεσού, Λεβέντης: «Λανθασμένη η απόφαση της ΚΟΠ»

ΑΕ Λεμεσού, Λεβέντης: «Λανθασμένη η απόφαση της ΚΟΠ»

Newsroom
leventis
Επίσημα επί των αποφάσεων της ΚΟΠ για την απαγόρευση παρουσίας φιλάθλων στο παιχνίδι ανάμεσα στην Ομόνοια 29Μ και ΑΠΟΕΛ, τοποθετήθηκε ο Νικόλαος Λεβέντης, εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ.

Η απόφαση για μη παρουσία τόσο εκτός έδρας φίλων του ΑΠΟΕΛ, όσο και ολίγων φίλων της Ομόνοιας 29Μ στο παιχνίδι της Περιστερώνας έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στην Κυπριακή ποδοσφαιρική πραγματικότητα.

Ο Νικόλαος Λεβέντης, τοποθετήθηκε σε ραδιοφωνικές δηλώσεις και μίλησε για την αδικία της απόφασης και το λάθος της ΚΟΠ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αν θα αποφασίζει η αστυνομία και όχι η Εκτελεστική επιτροπή, τότε εδώ τίθενται αρκετά ερωτήματα. Είναι αγώνες ποδοσφαίρου. Περάσαμε εμείς από την Περιστερώνα και θεωρώ ότι η απόφαση της ΚΟΠ είναι λανθασμένη, αφού ακόμη δεν πραγματοποιήθηκε αστυνομική σύσκεψη ακόμη».

«Για ποιο λόγο γίνεται, αφού πάρθηκε ήδη η απόφαση από ΚΟΠ. Το ερώτημα το δικό μας είναι ανάλογα των πληροφοριών της αστυνομίας και των πιέσεων της. Με εμάς όλα κύλησαν ομαλά στην Περιστερώνα. Δεν ενημερωθήκαμε πότε θα είναι η εκδίκαση του αγώνα με τον Απόλλωνα, θεωρώ όμως ότι θα είναι αύριο. Εμείς ζητήσαμε να οριστεί ξανά και να παιχτεί ο αγώνας. Θα πρέπει όλοι να αφήσουμε τον κόσμο να απολαύσει τα ματς, είναι στο χέρι μας».

«Αγωνιστικά μας απογοητεύει η ήττα από την Πάφο, ο κ. Κόλμαν πρέπει να βρει τις λύσεις γιατί έμεινε από δυνάμεις η ομάδα στο τελευταίο 15άλεπτο. Κάπου καταρρεύσαμε, έχουμε μπροστά μας μία δύσκολη έξοδο στο ΓΣΠ με την Ομόνοια, να δείξουμε ότι είμαστε ικανοί για εξάδα».

«Δεδομένο ότι μας επηρέασε η αποχή, η Πάφος έδινε το 13ο της επίσημο, με εξαιρετικό ρόστερ. Η ομάδα πρέπει να δώσει συνεχόμενα ματς για να βρούμε το ρυθμό μας. Θα επέλθει ομοιογένεια. Η χρονιά είναι δύσκολο, το ρόστερ μας σε βάθος είναι περιορισμένο».

«Αμφίβολοι οι Μάμας – Τοκού, Τρισκόφσκι και Παπαφώτης εκτός. Δύσκολα οι δύο πρώτοι προλαβαίνουν το ντέρμπι της Παρασκευςή. Θα το δούμε, είναι και οι δύο μυϊκοί τραυματισμοί, δεν είναι κάτι το ανησυχητικό, δεν θέλουμε όμως να πιέσουμε παίκτες μας».

«Ο κόσμος μας θα είναι εκεί παρά την καθημερινή, πήραμε τα 800 εισιτήρια που δικαιούμασταν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα