Καρμιώτισσα: Φεύγει ο Αυγουστή και… παίζει ξένου προπονητή

Καρμιώτισσα: Φεύγει ο Αυγουστή και… παίζει ξένου προπονητή

Σάββας Νεοκλέους
ΑΥΓΟΥΣΤΗ
Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta Cyprus, ο Σωφρόνης Αυγουστή αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Καρμιώτισσα, για χάρη της Εθνικής Κύπρου. «Ψάχνεται» για ξένο τεχνικό η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών.

Όλα φαίνεται ότι έχουν πάρει τον δρόμο τους για να μετακομίσει ο Κύπριος προπονητής, Σωφρόνης Αυγουστή, από τον πάγκο της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών σε αυτόν της Εθνικής Κύπρου.

Οι εξελίξεις τρέχουν για την Καρμιώτισσα, μιας και ανακοινώθηκε πριν λίγη ώρα ο Σίμος Ταραπουλούζης ως ο τεχνικός διευθυντής, ενώ φαίνεται ότι ο εκλεκτός νέος προπονητής θα είναι από το εξωτερικό.

Μία πληροφορία που έχει το Gazzetta Cyprus κάνει λόγο πως… παίζει για τα καλά Πορτογάλος προπονητής για να είναι ο εκλεκτός της Καρμιώτισσας για να πάρει τη σκυτάλη της τεχνικής ηγεσίας.

Πάντως, στη λίστα υποψήφιων προπονητών είναι το όνομα του Αλέξη Γαρπόζη, ενώ αρνητικός για να επιστρέψει στον πάγκο της ομάδας των Πολεμιδιών φαίνεται να είναι ο Χρίστος Χαραλάμπους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα