ΕΝΠ: Υπό πίεση ο Όρι Γκούτμαν

ΕΝΠ: Υπό πίεση ο Όρι Γκούτμαν

Newsroom
ΓΚΟΥΤΜΑΝ
Μπορεί να βρισκόμαστε μόλις στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ωστόσο το κάκιστο ξεκίνημα της ΕΝΠ έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τον Όρι Γκούτμαν, με τους φίλους της ομάδας να ζητούν την απομάκρυνσή του.

Το ξεκίνημα της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου στη Cyprus League by Stoiximan μόνο θετικό δεν είναι. Έπειτα από 4 αγωνιστικές, οι νεοφώτιστοι βρίσκονται στην προτελευταία θέση (13η) του βαθμολογικού πίνακα, με 3 βαθμούς στο «σακούλι» τους.

Τρεις ήττες, μια νίκη, ένα γκολ υπέρ και επτά κατά είναι ο απολογισμός για το Παραλίμνι, με τον Όρι Γκούτμαν να βρίσκεται -ήδη- σε δύσκολη θέση. Δεν είναι μόνο η κακή βαθμολογική συγκομιδή, αλλά και το πλάνο που παρουσιάζεται στο γήπεδο, που έχουν εξωθήσει τον κόσμο της ομάδας στο να «ζητά το κεφάλι του».

Ο αγώνας της Κυριακής (29/9) με τον Απόλλωνα Λεμεσού κρίνεται αρκετά σημαντικός για το μέλλον του Ισραηλινού τεχνικού και μια πιθανή νέα ήττα δεν αποκλείεται να φέρει εξελίξεις (απόλυση) στον σύλλογο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα