Μπεργκ: «Έχουμε παίξει καλύτερα απ' ότι έχει αποτυπωθεί στη βαθμολογία» (vid)

Μπεργκ: «Έχουμε παίξει καλύτερα απ' ότι έχει αποτυπωθεί στη βαθμολογία» (vid)

Newsroom
ΜΠΕΡΓΚ
Αισιόδοξος πως η ομάδα του θα αρχίσει να κερδίζει, εμφανίστηκε ο Χένινγκ Μπεργκ, σε δηλώσεις του στο κανάλι της ΑΕΚ, ενόψει του αυριανού (27/9) αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα.

Ο προπονητής της ΑΕΚ Λάρνακας, Χένινγκ Μπεργκ, μίλησε στο επίσημο κανάλι του συλλόγου, ενόψει της αυριανής (27/9), αναμέτρησης με τη Νέα Σαλαμίνα, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να βελτιωθεί, ενώ εξήγησε ότι η ΑΕΚ έχει παίξει καλύτερα απ' ότι έχει αποτυπωθεί στην έως τώρα βαθμολογία της λίγκας.

Αναλυτικά οι δηλωσεις:

Κόουτς, παιχνίδι νούμερο 5 αύριο εναντίον της Νέας Σαλαμίνας. Ποιο είναι το σχόλιό σας, οι σκέψεις σας για το παιχνίδι;

«Φυσικά ανυπομονούμε για το παιχνίδι. Είναι άλλη μια ευκαιρία να πάρουμε κάποιους βαθμούς και έχουμε παίξει καλύτερα απ' ότι έχει αποτυπωθεί το τελευταίο διάστημα στη βαθμολογία.

Και αυτό είναι από τη μια καλό, από την άλλη όχι και τόσο καλό γιατί παίζουμε για τα αποτελέσματα, παίζουμε για να πάρουμε τους βαθμούς. Σίγουρα θα θέλαμε να βελτιωθούμε με αυτόν τον τρόπο. Και αν συνεχίσουμε να παίζουμε με παρόμοιο τρόπο όπως κάνουμε τώρα, σίγουρα θα πάρουμε περισσότερους βαθμούς».

Άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι με ξεκάθαρο στόχο. Σωστά;

«Φυσικά. Η Σαλαμίνα είναι μια δυνατή ομάδα, φυσική ομάδα και έχουν πολύ καλούς παίκτες. Οπότε σίγουρα περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Ταυτόχρονα ξέρουμε ότι αν είμαστε στα καλύτερά μας, είμαστε επίσης μια πολύ καλή ομάδα. Οπότε ανυπομονούμε για το παιχνίδι».

Και πως ήταν η προετοιμασία; Ρωτάω γιατί δεν έχουμε πολλές ημέρες (σ.σ. ξεκούρασης) για αυτό το παιχνίδι.

«Όχι, είναι φυσιολογικό. Είναι πέντε ημέρες. Είναι εντάξει. Μπορούμε να αναρρώσουμε και να προπονηθούμε λίγο και να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι. Έτσι, θα είμαστε έτοιμοι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα