ΑΕΚ Λάρνακας: Τα περιθώρια έχουν στενέψει

ΑΕΚ Λάρνακας: Τα περιθώρια έχουν στενέψει

Newsroom
ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
Δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες η ΑΕΚ, που «πρέπει» οπωσδήποτε να πάρει το τρίποντο αύριο (27/9, 19:00) απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, αν δεν θέλει να δει τον στόχο του πρωταθλητισμού να «σμπαραλιάζεται».

Οι τέσσερις βαθμοί στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της σεζόν δεν μπορούν να αποτελούν ικανοποιητικά στατιστικά για μία ομάδα όπως την ΑΕΚ η οποία διαφορετικά ξεκίνησε και διαφορετικά πορεύεται. Ο Χένινγκ Μπεργκ μπορεί να είναι ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις και την προσπάθεια των παικτών του αλλά αυτό που μετρά είναι τι μπαίνει στο σακούλι.

Και το τι έχει βάλει η ΑΕΚ στο σακούλι της μέχρι στιγμής είναι κάτι το οποίο δεν αφήνει κανένα ικανοποιημένο. Γι’ αυτό και το παιχνίδι απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα αύριο στις 19:00 και μάλιστα μέσα σε μία έδρα που… βασανίζεται, είναι καθοριστικό και πολύ σημαντικό για την μετέπειτα πορεία της ομάδας. Και αυτό γιατί ακολουθεί μία σειρά από ντέρμπι και αν χάσει κι άλλο πολύτιμο έδαφος η ΑΕΚ κινδυνεύει να μείνει από πολύ νωρίς μακριά από το τι οραματίζεται για φέτος.

Ο Μπεργκ και οι παίκτες του ξέρουν πολύ καλά ότι η ομάδα πρέπει να βγάλει μεγαλύτερη διάρκεια αλλά και μεγαλύτερη ποιότητα σε όλες τις γραμμές. Η άμυνα να γίνει πιο συμπαγής και πιο σταθερή, η μεσαία γραμμή να βοηθήσει ακόμη περισσότερο στην ανάπτυξη και στην αναχαίτιση και η επιθετική γραμμή να τελειώνει καλύτερα και πιο αποτελεσματικά τις φάσεις.

Το θετικό για τον Μπεργκ είναι η απουσία σημαντικών προβλημάτων που του δίνει την ευχέρεια να παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει την ίδια ώρα που ο Αγκιέλσκι είναι σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας και διεκδικεί φανέλα βασικού για πρώτη φορά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα