ΑΠΟΕΛ: Δύσβατος δρόμος σε δύο ταμπλό

ΑΠΟΕΛ: Δύσβατος δρόμος σε δύο ταμπλό

Newsroom
ΑΠΟΕΛ
Ο ΑΠΟΕΛ μπαίνει σε εξαιρετικά απαιτητική φάση της σεζόν, όπου οι εγχώριες και ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις συνδυάζονται, απαιτώντας από την ομάδα του Ζοζέ Ντομίνγκες να ανταπεξέλθει σε συνεχείς αγωνιστικές προκλήσεις.

Ο βασικός στόχος παραμένει η κατάκτηση του πρωταθλήματος, ωστόσο η ομάδα έχει και υψηλές βλέψεις στην Ευρώπη, με τη συμμετοχή της στο Conference League να αποτελεί επίσης προτεραιότητα.

Το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι απαιτητικό και ξεκινάει από τις 29 Σεπτεμβρίου, με τον αγώνα απέναντι στην Ομόνοια 29Μ. Αμέσως μετά, στις 3 Οκτωβρίου, ο ΑΠΟΕΛ θα ταξιδέψει στην Ιρλανδία για να αντιμετωπίσει τη Σάμροκ Ρόβερς στο πλαίσιο της League Phase του Conference League. Η ένταση συνεχίζεται με τον αγώνα στο ΓΣΠ εναντίον της ΑΕΚ στις 6 Οκτωβρίου. Αυτές οι τρεις αναμετρήσεις μέσα σε οκτώ μέρες πριν από τη διακοπή για τις εθνικές υποχρεώσεις θα δοκιμάσουν την αντοχή και την ευελιξία της ομάδας.

Με την επανέναρξη των διοργανώσεων, από τις 19 Οκτωβρίου έως τις 10 Νοεμβρίου, το πρόγραμμα του ΑΠΟΕΛ γίνεται ακόμα πιο σκληρό, καθώς περιλαμβάνει έξι αγώνες σε μόλις 22 ημέρες. Ξεκινά με την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην Ομόνοια Αραδίππου (19/10) και συνεχίζεται με τον αγώνα στο ΓΣΠ κόντρα στην Μπάνια Λούκα για το Conference League (24/10). Ακολουθούν το ντέρμπι με την Ανόρθωση στις 28 Οκτωβρίου και ο εκτός έδρας αγώνας με τον Απόλλωνα στις 2 Νοεμβρίου. Το αποκορύφωμα αυτής της περιόδου έρχεται με το ματς κόντρα στη Φιορεντίνα στο ΓΣΠ (07/11), που θεωρείται εκ των φαβορί για το Conference League, και ολοκληρώνεται με την ΑΕΛ στις 10 Νοεμβρίου.

Η κατάκτηση του τίτλου του υπερπρωταθλητή, μετά τη νίκη επί της Πάφου, προσφέρει στον ΑΠΟΕΛ την απαραίτητη ψυχολογική τόνωση. Αυτή η επιτυχία ενισχύει την αυτοπεποίθηση των παικτών, που πλέον καλούνται να αντεπεξέλθουν με αποφασιστικότητα, τόσο στην προσπάθεια για την εδραίωση της κυριαρχίας τους στην Κύπρο, όσο και για την ευρωπαϊκή διάκριση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα