ΑΕΚ Λάρνακας: Χωρίς Ρομπέρζ και πιθανόν με μεγάλη έκπληξη στην ενδεκάδα ο Μπεργκ

ΑΕΚ Λάρνακας: Χωρίς Ρομπέρζ και πιθανόν με μεγάλη έκπληξη στην ενδεκάδα ο Μπεργκ

Newsroom
berg
Να επιστρέψει στις νίκες θέλει η ΑΕΚ σήμερα όπου αντιμετωπίζει στις 19:00 εκτός έδρας την Νέα Σαλαμίνα σε μία δύσκολη έξοδο. Γενικότερα οι ερυθρόλευκοι έχουν δημιουργήσει πολλά προβλήματα τα τελευταία χρόνια στην ΑΕΚ όπου έχουν κερδίσει πολλούς βαθμούς δημιουργώντας μία καλή παράδοση, όμως τη δεδομένη στιγμή δεν παίζουν όλα αυτά μεγάλο ρόλο και για την ομάδα της Λάρνακας δεν αλλάζει κάτι.

Η προετοιμασία για την ΑΕΚ ολοκληρώθηκε με προβλήματα μιας και ο Βαλεντίν Ρομπέρζ προτιμήθηκε να μείνει εκτός αποστολής από τον αγώνα, καθώς είχε ένα χτύπημα στο κεφάλι από την αναμέτρηση με τον Εθνικό και δεν ήθελε ο Μπεργκ να ρισκάρει τη συμμετοχή του. Ο Ρομπέρζ είναι η μοναδική σημαντική απουσία για την σημερινή αναμέτρηση.

Απ’ εκεί και πέρα υπάρχει ένα σενάριο που ο Μπεργκ δοκίμασε στις προπονήσεις και που μπορεί να ξαφνιάσει αρκετούς. Αυτό έχει να κάνει με το αν κριθεί ανέτοιμος για ενδεκάδα ο Άνχελ Γκαρσία και μείνει στον πάγκο τελικά. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο ο Μπεργκ θα βάλει αριστερό μπακ τον Εκπολό και στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Μιλίσεβιτς με τον Πορτογάλο Ντάνι Ενρίκες.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε πέρσι τον Ιανουάριο αλλά δεν έχει καταγράψει ούτε και μία συμμετοχή σε πρωτάθλημα και κύπελλο και δεν είναι απίθανο σήμερα να τον δούμε για πρώτη φορά αγωνιζόμενο μετά από εννέα μήνες αφού αποκτήθηκε. Αν ο Γκαρσία κριθεί έτοιμος για ενδεκάδα τότε ο Εκπολό θα παίξει στόπερ μαζί με Μιλίσεβιτς.

Τα δυο σενάρια…


Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αθανασιάδης, δεξί μπακ ο Μιραμόν, αριστερό ο Γκαρσία και κεντρικοί αμυντικοί οι Εκπολό και Μιλίσεβιτς. Στην μεσαία γραμμή θα κινούνται Πονς, Γκουστάβο και Ρόντεν, στα δυο άκρα της επίθεσης Φαράζ και Αϊτόρ και στην κορυφή Καμπρέρα ή Αγκιέλσκι.

Το δεύτερο σενάριο είναι να μείνει εκτός ο Γκαρσία, να παίξει αριστερά ο Εκπολό και να ξεκινήσει βασικός σε ρόλο αριστερού στόπερ ο Ντάνι Ενρίκες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα