ΑΠΟΕΛ, Πετεβίνος: « Επιχειρείται για πολλοστή φορά να περάσει ότι το ΑΠΟΕΛ ευνοείται κι αυτό είναι ευδιάκριτο»

ΑΠΟΕΛ, Πετεβίνος: « Επιχειρείται για πολλοστή φορά να περάσει ότι το ΑΠΟΕΛ ευνοείται κι αυτό είναι ευδιάκριτο»

Newsroom
petevinos
Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, μίλησε σε γνωστή ραδιοφωνική συχνότητα για τα όσα συνέβησαν στο Σουπερ Καπ με την Πάφο, καθώς και για το επικείμενο παιχνίδι με την Ομόνοια 29Μ στην Περιστερώνα.

Επί της κατάκτησης του Σούπερ Καπ εναντίον της Πάφου τοποθετήθηκε ο Νεκτάριος Πετεβίνος, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το ζήτημα της διαιτησίας το οποίο έχει ανακύψει με την κάθε πλευρά να έχει την δική της άποψη, με αφορμή φυσικά τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι της Τετάρτης (25/9).

Φυσικά ο ΑΠΟΕΛ, με χθεσινή ανακοίνωσή του, ξεκαθάρισε τα της διαιτησίας. Επίσης, νύξη έγινε και για το επικείμενο παιχνίδι με την Ομόνοια 29Μ στην Περιστερώνα, όπου οι Πρωταθλητές Κύπρου θα αγωνιστούν δίχως τον κόσμο τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πετεβίνου:

Για την κατάκτηση του Σούπερ Καπ:

«Ήταν ένας τίτλος που είχαμε καιρό να τον κατακτήσουμε, από το 2019. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για την αυτοπεποίθηση της ομάδας, γι’ αυτό και είδαμε τους ποδοσφαιριστές να το χαίρονται ιδιαίτερα μετά τον αγώνα».

Για την παρουσία της ομάδας στο παιχνίδι:

«Πάντα ένα γκολ από τόσο νωρίς καθορίζει την εξέλιξη των γεγονότων ενός αγώνα, προσεγγίζεις με μια διαφορετική λογική το παιχνίδι. Μπήκαμε πάρα πολύ καλά, ελέγξαμε πλήρως το παιχνίδι μέχρι τη στιγμή της κόκκινης κάρτας, στο 11 με 11 ήμασταν πολύ προσηλωμένοι. Η κόκκινη κάρτα ίσως μας χαλάρωσε λίγο, θα μπορούσαμε να είχαμε μια καλύτερη εικόνα, να το διαχειριζόμασταν καλύτερα και να τελειώναμε νωρίς το παιχνίδι. Στο τέλος της ημέρας βέβαια αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Ήδη όμως το έχουμε ξεχάσει, είμαστε μια ομάδα που οι υποχρεώσεις μας είναι πάρα πολλές και συνεχίζουν να είναι. Δεν έχουμε χρόνο ούτε για ξεκούραση, ούτε να μείνουμε σε ένα αποτέλεσμα. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι».


Για τη βελτίωση που παρουσιάζει:

«Δείχνει σημάδια βελτίωσης, είναι μία πρόοδος που έχει αναφέρει αρκετές φορές ο προπονητής μας. Είχε πει ότι θα πραγματοποιήσει μία μίνι προετοιμασία, που δεν θα έπαιρνε για δύο βδομάδες αλλά για περισσότερο χρόνο και θα χτίζεται μέσα από τα παιχνίδια. Αναμένουμε ένα καλύτερο και πιο σταθερό ΑΠΟΕΛ την επόμενη περίοδο. Θέλουμε να λειτουργήσει υπέρ μας ο χρόνος και τον κερδίζουμε μέσα από τα καλά αποτελέσματα».

Για τη διαιτησία στο Σούπερ Καπ:

«Αν δεν έκανε τη δουλειά του το VAR θα είχαμε μια κόκκινη κάρτα που δεν θα δινόταν ποτέ κι ένα πέναλτι που δεν υπήρξε ποτέ. Επιχειρείται για πολλοστή φορά να περάσει ότι το ΑΠΟΕΛ ευνοείται κι αυτό είναι ευδιάκριτο. Όταν αναφέρεται από την επίσημη Πάφος FC ότι υπάρχει πικρία και αδικία, για ποιες φάσεις μιλάει; Όταν λέμε ότι υπάρχει κατακραυγή απ’ όλο τον κόσμο, δεν γίνεται να λέγεται αυτό για το αν υποδείχθηκε ή όχι μία κίτρινη κάρτα. Δεν μπορεί να υπάρχει πικρία και αδικία ή κατακραυγή από τον κόσμο αν η Πάφος FC έχει παράπονο για μία ή δύο κίτρινες, όπως έχει και το ΑΠΟΕΛ. Δεν μπορεί να επιχειρείται και να υποστηρίζεται μια λογική ότι το ΑΠΟΕΛ ευνοήθηκε. Το άλλο το οποίο ενόχλησε και θα μιλήσω σε πρώτο πρόσωπο, ο Χάρης Θεοχάρους είναι ένας αυθεντικός άνθρωπος, όταν λέει πως ο κ. Καρσέδο μιμήθηκε τον Σα Πίντο, δεν είναι κι ότι καλύτερο. Πρώτη φορά είδαμε τον κ. Καρσέδο μ’ αυτόν τον τρόπο, να κάνει χειρονομίες. Εγώ συζητώ για τη δημιουργία εντυπώσεων».

Για την απόφαση απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών του ΑΠΟΕΛ στο ματς με την Ομόνοια 29Μ:

«Στόχος του ποδοσφαίρου δεν πρέπει να είναι ο αποκλεισμός αλλά να γεμίζουν τα γήπεδα. Αυτό θα έπρεπε να ήταν ο στόχος απ’ όλους τους φορείς. Θα έπρεπε να έχουμε τουλάχιστον 300 εισιτήρια και να πάμε με τον κόσμο στο πλευρό μας. Η ανακοίνωση που έχουμε βγάλει έχει να κάνει με το γεγονός ότι αντιλαμβανόμαστε, αλλά δεν μπορούμε να το αποδεχθούμε ως κανένα».

Για τον προβληματισμό για τους Κύπριους διαιτητές:

«Εδώ και χρόνια το λέμε. Είναι η πρώτη ανακοίνωση που βγάλαμε; Συμφωνώ απόλυτα με τη συζήτηση που είχατε με τον Χάρη Θεοχάρους. Θα έπρεπε να υπάρχει μια επανάληψη της περσινής διαδικασίας. Οι αποφάσεις του κ.Μεσίνα δεν υποστηρίζονται από την ευχή του και την επιθυμία του. Είδαμε σοβαρά λάθη, καταστρατήγηση κανονισμών. Θα αντιμετωπίσουμε χειρότερα στη συνέχεια».


Τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει Ομόνοιας 29Μ:

«Ο Μάγιερ έκανε χθες μέρος της κανονικής προπόνησης, ο στόχος είναι να είναι έτοιμος για τον ευρωπαϊκό αγώνα. Ο Δώνης είνα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα