ΑΕ Λεμεσού: Ψυχή, χαρακτήρα και… τσαγανό για το κέρδος στο ντέρμπι του ΓΣΠ

ΑΕ Λεμεσού: Ψυχή, χαρακτήρα και… τσαγανό για το κέρδος στο ντέρμπι του ΓΣΠ

Σάββας Νεοκλέους
ael_panigirismoi
Ο… απόηχος των αποφάσεων του Αθλητικού Δικαστή της ΚΟΠ, Αριστοτέλη Βρυωνίδη, για το αναβληθέν Λεμεσιανό ντέρμπι, Απολλων-ΑΕΛ, καλά κρατεί ακόμη στο γαλαζοκίτρινο οικοδόμημα, εντούτοις, προσπάθεια της τεχνικής ηγεσίας της λαοφιλούς ομάδας είναι να μην επηρεαστούν σε τόσο μεγάλο βαθμό οι ποδοσφαιριστές.

Ως επαγγελματίες που είναι όλοι έχουν καθήκον να έχουν προσηλωμένη προσοχή στο αγωνιστικό κομμάτι και δη στο βραδινό εκτός έδρας ντέρμπι με την Ομόνοια για την 5η αγωνιστική της Cyprus League.

Χωρίς Παπαφώτη και Τρισκόφσκι, αλλά με Μάμα και Τοκού στην αποστολή (σύμφωνα με τις πρωινές δηλώσεις του γενικού διευθυντή της ΑΕΛ, Νικόλα Λεβέντη) οι Γαλαζοκίτρινοι ταξιδεύουν στη Λευκωσία σήμερα για το ντέρμπι η ώρα 19:00 με την Ομόνοια.

Σαφέστατα, ο στόχος είναι η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, μετά και την εντός έδρας ήττα από την Πάφος FC.

Οι παίκτες που θα εμπιστευθεί για το αρχικό σχήμα ο προπονητής, Κρις Κόλμαν, καλούνται να υπερβάλουν εαυτούς, να δείξουν χαρακτήρα, ψυχή και αυτόν τον… τσαμπουκά που επιβάλλεται για ένα τέτοιο σημαντικό, κρίσιμο ντέρμπι, ούτως ώστε η ΑΕΛ κοιτάζοντας στα μάτια τον αντίπαλο να μπορέσει να επιστρέψει από το ΓΣΠ με βαθμολογικό κέρδος στις αποσκευές της.

Πιθανή ενδεκάδα

Πιθανή ενδεκάδα για την ΑΕΛ είναι Μπράγκα, Φιλιώτης, Κέσκιες, Ουεντραόγκο, Ιμανισίμουε, Μεγιάδο, Φραντζής, Άβραχαμ, Σινγκ, Λεσοβόι, Μακρής. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Στόλνικ, Μπαμπόκ, Ροβέρτα, Γερολέμου, Νεοφύτου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα