Ανόρθωση: Ψάχνει κάτι στο Δασάκι που έχει δέκα μήνες να πετύχει η «Κυρία»

Ανόρθωση: Ψάχνει κάτι στο Δασάκι που έχει δέκα μήνες να πετύχει η «Κυρία»

Newsroom
ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Περίπου δέκα μήνες μετά η Ανόρθωση θα προσπαθήσει να πετύχει δυο σερί νίκες στο πρωτάθλημα μιας και όσο παράξενο κι αν ακούγεται και φαίνεται, κάτι τέτοιο έχει να το πετύχει εδώ και πολύ καιρό.

Η τελευταία φορά που η ομάδα της Αμμοχώστου κέρδισε δυο σερί παιχνίδια στο πρωτάθλημα ήταν στις 23 Δεκεμβρίου του 2023 όταν είχε επικρατήσει 3-0 εκτός έδρας της Νέας Σαλαμίνας και την επόμενη αγωνιστική στις 2 Ιανουαρίου του 2024 είχε κερδίσει 1-0 την Καρμιώτισσα.

Από τότε δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει δυο συνεχόμενα τρίποντα και θέλει ένα δεκάμηνο περίπου μετά να τα καταφέρει και να δημιουργήσει νέα δεδομένα και μία διαφορετική προοπτική. Μετά και τη νίκη επί της Ομόνοιας η «Κυρία» με την συμπαράσταση 2000 και βάλε φίλων της θα προσπαθήσει να κερδίσει τον Εθνικό και να πανηγυρίσει με τον κόσμο της.

Ένα ματς «κλειδί» για πολλούς μιας και σε ενδεχόμενο επιτυχίας η Ανόρθωση θα μπορέσει να ανέβει περισσότερο βαθμολογικά αλλά κυρίως ψυχολογικά θα αρχίσουν να αλλάζουν πράγματα, θα αποκτήσει η ομάδα μεγαλύτερη πίστη και θα μπορεί να δει τη συνέχεια με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Στο Δασάκι η Ανόρθωση θα είναι λες και παίζει στην έδρα της μιας και θεωρείται δεδομένο ότι θα εξαντληθούν τα 2000 εισιτήρια που έχει στη διάθεση της και ο κόσμος θα αποτελέσει τον 12ο της παίκτη στην έδρα του Εθνικού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα