Μπεργκ: «Σήμερα πήραμε ότι αξίζαμε, κάτι που δεν συνέβη στα τρία προηγούμενα ματς»

Μπεργκ: «Σήμερα πήραμε ότι αξίζαμε, κάτι που δεν συνέβη στα τρία προηγούμενα ματς»

Newsroom
burg_aek larnakas
Ο προπονητής της ΑΕΚ Λάρνακας, Χένινγκ Μπεργκ, προέβη σε δηλώσεις μετά το ματς κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος Επιστροφή»

Ικανοποιημένος με τη νίκη και την εμφάνιση της ομάδας κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, εμφανίστηκε ο προπονητής της ΑΕΚ Λάρνακας, Χένινγκ Μπεργκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Συνέντευξη Τύπου:

«Είμαστε ευχαριστημένοι με τη νίκη. Ήταν ένα καλό ματς από την πλευρά μας. Είχαμε ευκαιρίες, ωραίους συνδυασμούς, σκοράραμε τρια γκολ. Είναι ωραίο να κερδίζεις. Αυτό είναι το πιο σημαντικό στο ποδόσφαιρο. Σήμερα πήραμε ότι αξίζαμε, κάτι που δεν συνέβη στα προηγούμενα τρία παιχνίδια»

Για το αν παρουσίασε την πιο μεστή παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα η ομάδα: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Και με την Ομόνοια ήμασταν εξαιρετικοί. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Ήταν ωραίο που πετύχαμε τρία γκολ»

Για το αν ήταν πιο ουσιαστική απόψε η ομάδα, συγκριτικά με τα προηγούμενα παιχνίδια: «Αυτό είναι αλήθεια. Είχαμε την ουσία στο παιχνίδι μας. Ήταν ωραίο να το βλέπεις. Τα δυο πρώτα γκολ ήταν καλό παιχνίδι. Το πρώτο γκολ ήταν ωραίος συνδυασμός. Το δεύτερο ήταν πολύ ωραία μπαλιά και τελείωμα από τον Καμπρέρα. Το τρίτο γκολ ήταν και θέμα μαχητικότητας.»

Για το αν προσπαθεί να βρει ακόμα ισορροπία στην άμυνα: «Ναι, αυτό είναι το σωστό. Δεν είχανε πολλές ευκαιρίες. Βέβαια, είναι καλό να μην δέχεσαι πολλές φάσεις. Αλλά θα θέλαμε να έχουμε και μερικά ματς με μηδέν παθητικό. Δουλεύουμε σκληρά, πρέπει να βρούμε πως θα είμαστε καλύτεροι αμυντικά, αλλά και επιθετικά. Έχουμε πολλούς νέους παίκτες που χρειάζονται λίγο χρόνο για να αντιληφθούν πως θα γίνουμε καλύτεροι αμυντικά. Θέλω να κάνω αναφορά και στον Ενρίκες, ο οποίος πήρε την ευκαιρία και ανταποκρίθηκε εξαιρετικά.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα