Ομόνοια: Έκλεισε και ανακοινώνεται ο Γιόβετιτς

Ομόνοια: Έκλεισε και ανακοινώνεται ο Γιόβετιτς

Newsroom
Ο Γιόβετιτς
Ο Μαυροβούνιος διεθνής φορ Γιόβετιτς υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την Ομόνοια και αναμένεται εντός των προσεχών ημερών στην Κύπρο για να φορέσει τα πράσινα και να ανακοινωθεί.

Ο Στέφαν Γιόβετιτς τα έχει βρει σε όλα με την Ομόνοια, όπως σας είχε ενημερώσει και νωρίτερα το Gazzetta Cyprus, υπογράφοντας συμβόλαιο διετούς διαρκείας. Μάλιστα, εντός των προσεχών ημερών αναμένεται στην Κύπρο για να φορέσει τα πράσινα και να ανακοινωθεί. Έτσι, έστω και την ύστατη ώρα το «τριφύλλι» ενισχύεται με μια πολύ ποιοτική επιλογή στη θέση του φορ.

Ανησυχία για Σεμέδο

«Το μόνο αρνητικό ήταν ο τραυματισμός του Σεμέδο. Δεν φάνηκε να είναι καλό το πρόβλημά του και ίσως τον χάσουμε για ένα διάστημα. Θα δούμε μετά τις εξετάσεις», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Βάλντας Νταμπράουσκας, μεγαλώνοντας τον βαθμό ανησυχίας στις τάξεις των φίλων της Ομόνοιας για τον Αφρικανό, άκρως κομβικό παίκτη του τριφυλλιού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα