Καρμιώτισσα: Πάει για το πρώτο στη μετά Αυγουστή εποχή και θέλει το δεύτερο… διπλό!

Καρμιώτισσα: Πάει για το πρώτο στη μετά Αυγουστή εποχή και θέλει το δεύτερο… διπλό!

Σάββας Νεοκλέους
sofronis_odigies
Εκτός έδρας παιχνίδι σήμερα για την Καρμιώτισσα. Η ομάδα των Πολεμιδιών πάει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για ν’ αντιμετωπίσει την Ομόνοια Αραδίππου στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Cyprus League.

Στην Καρμιώτισσα αναμένουν εντός της ημέρας την άφιξη του προέδρου, Σταύρου Δημοσθένους, από το εξωτερικό, όπου δεν αποκλείεται να φέρνει μαζί του σπουδαία νέα σε ότι αφορά τον νέο προπονητή της ομάδας, μετά τη λύση συνεργασίας με τον Κύπριο τεχνικό, Σωφρόνη Αυγουστή, ο οποίος θα είναι ο νέος ομοσπονδιακός κόουτς της Εθνικής Ανδρών Κύπρου.

Κατά το πόσο θα είναι Πορτογάλος ο εκλεκτός ή κάποιος άλλος, θα ξεκαθαρίσει με την άφιξη του προέδρου της Καρμιώτισσας στην Κύπρο.

Πάντως, το μυαλό όλων είναι στο αγωνιστικό κομμάτι και στο βραδινό (19:00) παιχνίδι, όπου την Καρμιώτισσα θα κοουτσάρει ο τεχνικός διευθυντής, Σίμος Ταραπουλούζης.

Στόχος δεν είναι άλλος για την Καρμιώτισσα το τρίποντο, ούτως ώστε να μπορέσει ν’ ανέβει σκαλιά στον βαθμολογικό πίνακα και να αφήσει πίσω τη σημερινή της αντίπαλο.


Εάν και εφόσον κερδίσει σήμερα η Καρμιώτισσα, αυτή θα είναι η δεύτερη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, μιας και η πρώτη ήταν αυτή στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής στο «Τάσος Μάρκου» κόντρα στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα