Cyprus League: Ντέρμπι κορυφής στην Πάφο

Newsroom
pafos_aris lemesou
Ένα ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Πάφο και Άρη Λεμεσού περιλαμβάνει το κυριακάτικο πρόγραμμα της Cyprus League. Ομόνοια 29ης Μαΐου - ΑΠΟΕΛ και Απόλλων Λεμεσού - Ένωση Νέων Παραλιμνίου τα άλλα δυο σημερινά ματς της 5ης αγωνιστικής.

Πάφος - Άρης Λεμεσού

Σπουδαία μάχη διεξάγεται στις 19:00 στο «Στέλιος Κυριακίδης», όπου οι Παφίτες, οι οποίοι διατηρούν το απόλυτο των νικών, υποδέχονται τον Άρη Λεμεσού, ο οποίος έχει μόλις μια ισοπαλία και τρεις νίκες στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Χουάν Κάρλος Καρσέδο θέλει να αφήσει πίσω της την απώλεια του Σούπερ Καπ και να συνεχίσει με νίκη, ενώ οι φιλοξενούμενοι επιθυμούν το διπλό, το οποίο θα τους επιτρέψει να προσπεράσουν τον αντίπαλό τους στην βαθμολογία.

Ομόνοια 29ης Μαΐου - ΑΠΟΕΛ

Η Ομόνοια 29ης Μαΐου προέρχεται από τον παρθενικό βαθμό στο πρωτάθλημα, παίρνοντας το 1-1 στην έδρα της Καρμιώτισσας. Από την άλλη, ο ΑΠΟΕΛ είναι ανεβασμένος, μετά και την κατάκτηση του Σούπερ Καπ και θέλει να συνεχίσει με νίκη. Υπενθυμίζεται ότι δεν θα υπάρχουν οπαδοί των φιλοξενούμενων, μετά από απόφαση της ΚΟΠ.

Απόλλων Λεμεσού - Ένωση Νέων Παραλιμνίου

Ο Απόλλων Λεμεσού, ο οποίος πήρε άνετη πρόκριση στο Κύπελλο μεσοβδόμαδα, αλλά και την απόφαση του ντέρμπι με την ΑΕΛ υπέρ του, θέλει να συνεχίσει με νίκη. Από την άλλη, η Ένωση Νέων Παραλιμνίου θέλει να αφήσει πίσω της τα άσχημα αποτελέσματα και να κάνει μια νέα αρχή απόψε.

Photo Credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα