ΑΕΚ Λάρνακας: Τώρα είναι η ώρα των πραγματικών απαντήσεων

ΑΕΚ Λάρνακας: Τώρα είναι η ώρα των πραγματικών απαντήσεων

Newsroom
aek_larnaka
Το ερώτημα που τίθεται είναι για την ΑΕΚ Λάρνακας, αν μπορεί να καλύψει το χαμένο έδαφος στο πρωτάθλημα, με τη σειρά των ντέρμπι που έρχεται να είναι πολύ σημαντική.

Μπορεί η ΑΕΚ να πάει για πρωτάθλημα; Είναι ικανή να κάνει το βήμα παραπάνω μετά από το μουδιασμένο ξεκίνημα της στο φετινό πρωτάθλημα; Μπορεί να καλύψει το χαμένο έδαφος και να επανέλθει σε δρόμο ικανό να την οδηγήσει στην κορυφή; Στο παρελθόν η ΑΕΚ απέδειξε ότι έχει τα άντερα να ανατρέπει καταστάσεις.

Πέρσι το έκανε με τον πιο εμφατικό τρόπο και έχασε το πρωτάθλημα στις λεπτομέρειες. Φέτος με την ομάδα να είναι αρκετούς βαθμούς μακριά από την κορυφή θα πρέπει να καλύψει το έδαφος τώρα. Η σειρά των ντέρμπι που έρχεται είναι πολύ σημαντική για την ομάδα της Λάρνακας και καλείται να δείξει χαρακτήρα, πείσμα και αποφασιστικότητα.

Πρώτα έχει το ματς κυπέλλου την Τρίτη με τον Ακρίτα όπου ο Μπεργκ θα κάνει ριζικές αλλαγές στην ενδεκάδα του και θα χρησιμοποιήσει παίκτες αναπληρωματικούς κυρίως, όμως στη συνέχεια έρχεται πρόγραμμα βουνό.

Η αρχή γίνεται με τον πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, μετά υποδέχεται την Ανόρθωση, πάει Λεμεσό για να παίξει με την ΑΕΛ και μετά εντός έδρας με τον Άρη. Τέσσερις αγώνες πολύ σημαντικοί που θα διαπιστωθεί που θα είναι η ΑΕΚ όταν ολοκληρωθεί ο μήνας… «φωτιά» και ανάλογα θα μπορεί να μιλήσει και για στόχους και για φιλοδοξίες.

Ο δρόμος είναι μακρύς και μπορεί να πει κανείς ότι, ό,τι και να γίνει σε αυτά τα ματς δεν κρίνεται τίποτα. Σε ένα βαθμό αυτό μπορεί να ισχύει αλλά αν δεν έρθουν βαθμοί η ΑΕΚ θα μείνει πίσω πολύ και το άγος θα την κυριεύσει. Ο Μπεργκ ξέρει να διαχειρίζεται τέτοιες καταστάσεις και η ομάδα εκτιμάται ότι θα παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμη για να πάρει αυτό που θέλει από αυτή την τετράδα αγώνων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα