Απόλλων Λεμεσού: Είναι η ευκαιρία του, ξεκινά το… καρέ αγώνων εδραίωσης

Απόλλων Λεμεσού: Είναι η ευκαιρία του, ξεκινά το… καρέ αγώνων εδραίωσης

Σάββας Νεοκλέους
apollon_lemesou
Στα επόμενα 4 ματς, ο Απόλλων Λεμεσού θα είναι το φαβορί για να καταφέρει να πάρει το απόλυτο των βαθμών.

Ο Απόλλωνας Λεμεσού μετά τα ντέρμπι που είχε στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές της Cyprus League, από σήμερα και για ένα μήνα, με 4 παιχνίδια πρωταθλήματος, έχει την ευκαιρία κόντρα σε αντιπάλους που είναι το φαβορί, εάν καταφέρει και πάρει το απόλυτο βαθμών σε αυτά τα παιχνίδια, να ανέβει κατά πολύ στον πίνακα.

Αρχής γενομένης από το βράδυ (19:00), όπου υποδέχεται στο «ΆλφαΜέγα Stadium» την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, η ομάδα του Αντριάν Γκούλα δεν έχει άλλη επιλογή πέρα από το τρίποντο, που θα του δώσει τέτοια δυναμική και αυτοπεποίθηση για να συνεχίσει στις ίδιες… ψηλές πτήσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Αυτή τη στιγμή ο Απόλλωνας είναι στην 6η θέση με 7 βαθμούς (όσους έχει και η 5η ΑΕΚ), όπου εάν κερδίσει η Λεμεσιανή ομάδα απόψε τότε θα πάει σε διψήφιο αριθμό βαθμών και θα πλησιάσει τις πιο ψηλές θέσεις του πίνακα, ευελπιστώντας ότι έχει την ικανότητα και δυνατότητα να εκμεταλλευτεί αυτό το πρόγραμμα αγώνων που έχει μέχρι τέλη Οκτωβρίου και πριν το επόμενο εντός έδρας ντέρμπι, που είναι με τον ΑΠΟΕΛ 02 Νοεμβρίου. Μέχρι τότε ο Απόλλωνας έχει την βραδινή αναμέτρηση με την ΕΝΠαραλιμνίου και ακολούθως Καρμιώτισσα (εκτός), Ομόνοια 29Μ (εντός) και Ομόνοια Αραδίππου (εκτός).

Πρώτα, όμως, να πάρει την ουσία απόψε, σε ένα παιχνίδι, όπου ο Αντριάν Γκούλα για ακόμη μία φορά αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Για διάφορους λόγους δεν υπολογίζονται οι Μάρκες, Κυριάκου, Ντιόν, Άδωνη και Αρτυματάς.

Πιθανή ενδεκάδα είναι Λέουβενμπεργκ, Βούρος, Λαμ (ή Σελεστίν), Σάντος, Μαλεκκίδης (ή Ντε Μάρκο) Κολ, Ντε Αλμέιδα, Βεϊσμπέκ, Σαγκάλ, Μπολί και Ντορεγκαράι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα