Καμορανέζι, Καρμιώτισσα: Τον Ιούνη… έπαιξε για Ανόρθωση, τώρα για τους «πορτοκαλί»

Καμορανέζι, Καρμιώτισσα: Τον Ιούνη… έπαιξε για Ανόρθωση, τώρα για τους «πορτοκαλί»

Σάββας Νεοκλέους
camoranesi_karmiotisa
Τον περασμένο Ιούνιο η περίπτωση Καμορανέζι ήταν στα υπόψιν για να προσληφθεί προπονητής στην Ανόρθωση. Από τη στιγμή που ο Ιταλός κόουτς είναι χωρίς ομάδα, προτάθηκε στη διοίκηση της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών, η οποία είναι στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Σωφρόνη Αυγουστή.

Ο Καμορανέζι, ο οποίος είχε ακουστεί για Ανόρθωση το περασμένο Ιούνιο, είναι χωρίς ομάδα και έχει προταθεί στη διοίκηση της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών, η οποία είναι στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Σωφρόνη Αυγουστή, ο οποίος αναλαμβάνει την Εθνική Ανδρών Κύπρου.

Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική Ιταλίας (2006) ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2015. Οι ομάδες όπου δούλεψε μέχρι στιγμής ήταν Coras de Tepic, Tigre, Cafetaleros, Tabor Sezana, NK Maribor και Floriana.

Οι επαφές Καμορανέζι και Καρμιώτισσας είναι σε προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ώρες ο πρόεδρος, Σταύρος Δημοσθένους, να γνωστοποιήσει τη συμφωνία με τον Ιταλό κόουτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα