Ομόνοια: Στην Κύπρο για το deal o Γιόβετιτς

Ομόνοια: Στην Κύπρο για το deal o Γιόβετιτς

Newsroom
Γιόβετιτς: «Δεν ήταν εύκολο για μένα να παίξω αυτό το ματς, λυπάμαι για την Φιορεντίνα και τον τρίτο τελικό που έχασε»
Κυριακή του Στεφάν Γιόβετιτς, με τον Μαυροβούνιο διεθνή φορ να βρίσκεται στην Κύπρο από χθες βράδυ με σκοπό να ολοκληρώσει τη συμφωνία με την Ομόνοια.

Ο Στέφαν Γιόβετις, όπως σας είχε ενημερώσει το Gazzetta Cyprus, βρίσκεται στην Κύπρο από χθες το βράδυ με σκοπό να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Ομόνοια. Παρέα με τη σύζυγο του Μαρίγια, ήρθαν για να ολοκληρώσουν το deal με την Ομόνοια. Ο παίκτης θα περάσει τη διαδικασία των εργομετρικών εξετάσεων και αμέσως μετά θα ενεργοποιηθεί η υπάρχουσα συμφωνία των δύο πλευρών. Που προνοεί διετές συμβόλαιο, έναντι ενός πολύ ψηλού οικονομικού πακέτου. Με τη διοίκηση Παπασταύρου, κυριολεκτικά την «12η» να προχωρεί στην υπέρβαση, μιλάμε για το υψηλότερο συμβόλαιο του ρόστερ, εφόσον με το καλό υπογράψει, αλλά και γενικότερα που έχει ποτέ δοθεί σε ποδοσφαιριστή επί ημερών του! Αγγίζει το ένα εκατομμύριο για αυτά τα δύο χρόνια!


Ικανοποιώντας πλήρως τα «θέλω» των Νταμπράουσκας-Αναστασίου, που εδώ και 2,5 μήνες είχαν «κλειδώσει» δύο ονόματα, των Αραούχο και Γιόβετιτς. Και στην εκπνοή της μετεγγραφικής περιόδου, εκτός δραματικού απροόπτου, υλοποιείται μια ηχηρή μετεγγραφή, που τόσο μεγάλη ανάγκη έχει η ομάδα αγωνιστικά και όχι μόνο θα έλεγα. Ένας παίκτης με περισσή ποιότητα, σούπερ παραστάσεις σε κορυφαία κλαμπ του κόσμου, που είναι σε θέση να ανεβάσει επίπεδο το τριφύλλι.

Πέρσι με τον Ολυμπιακό Πειραιώς αν και στην σκιά του Ελ Κααμπί επίσης έκανε αισθητή την παρουσία του, βοηθώντας κυρίως στο «τρελό» ευρωπαϊκό ταξίδι. Μόνιμο μέλος της εθνικής ομάδας, μέσα σε όλες τις κλήσεις, ακόμη και στην πλέον πρόσφατη του εκλέχτορα του Μαυροβούνιου Ρόμπερτ Προσινέκσι,ενόψει Τουρκίας-Ουαλίας, παρά το ότι είναι άνεργος. Και αυτό λέει παρά πολλά. Είναι άλλωστε σε καλή κατάσταση και αυτό είναι ότι καλύτερο για την Ομόνοια, όσον αφορά τη γρηγορότερη ένταξη του στην ομάδα.
Η αδημονία των φίλων της Ομόνοιας μεγάλη όλο αυτό το διάστημα, σιγά-σιγά όμως το happy end που ξεπροβάλλει, κάνει άπαντες ενθουσιασμένους και χαρούμενους.

ΑΓ

jovetic

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα