Άρης Λεμεσού: Νέο ντέρμπι με ζητούμενο την επιστροφή στις νίκες και να πατήσει κορυφή

Άρης Λεμεσού: Νέο ντέρμπι με ζητούμενο την επιστροφή στις νίκες και να πατήσει κορυφή

Σάββας Νεοκλέους
aris_lemesou
Μετά το τρία στα τρία νικηφόρα παιχνίδια, ο Άρης είχε στο Λεμεσιανό ντέρμπι με τον Απόλλωνα στην 4η αγωνιστική της Cyprus League τις πρώτες του βαθμολογικές απώλειες.

Με 10 βαθμούς ο Άρης καραδοκεί κορυφή και τη σημερινή του αντίπαλο την Πάφος FC, η οποία έχει το απόλυτο βαθμών μετά από 4 αγωνιστικές.

Νέο ντέρμπι για την ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι, η ώρα 19:00 στο «Στέλιος Κυριακίδης», με τον κόουτς του Άρη να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του για τη βραδινή κόντρα με την πρωτοπόρο Πάφος FC.

Εάν και εφόσον ο Άρης καταφέρει και κερδίσει το βραδινό παιχνίδι, τότε θ’ ανέβει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 13 βαθμούς με το πέρας της 5ης αγωνιστικής της Cyprus League, αφήνοντας πίσω του στους 12 βαθμούς Πάφος FC και Ομόνοια.

Πιθανή ενδεκάδα για τον Αλεξέι Σπιλέφσκι είναι: Άλβες, Καζού, Γκόλντσον, Μουσούντα, Γιαγκό, Νίκολιτς, Στρούσκι, Γκομίς, Μπένγκστον, Μαγιαμπέλα, Κβιλιτάια.

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Μοντνόρ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα