Απόλλων Λεμεσού - ΕΝΠ: Οι επιλογές των Γκούλα και Γκούτμαν

Newsroom
ΓΚΟΥΛΑ
Σέντρα στις 19:00 στο «Αλφαμέγα», ανάμεσα σε Απόλλων και Ένωση Νέων Παραλιμνίου, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α' Κατηγορίας. Δείτε στο Gazzetta Cyprus τις επιλογές των δυο προπονητών.

Ο Απόλλωνας Λεμεσού υποδέχεται στις 19:00 στο «Αλφαμέγα» την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Cyprus League by Stoiximan.

Η Λεμεσιανή ομάδα θέλει το τρίποντο για να παραμείνει κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, την ίδια ώρα που το Παραλίμνι ψάχνει βαθμούς για να «ξεκολλήσει» από τα χαμηλά, με τον Όρι Γκούτμαν να είναι ήδη σε δύσκολη θέση μετά το κακό ξεκίνημα των νεοφώτιστων.

Δείτε τις ενδεκάδες που επέλεξαν Γκούλα και Γκούτμαν:

Απόλλων Λεμεσού (Αντριάν Γκούλα): Λέουβενμπεργκ, Βούρος, Σελεστίν, Σάντος, Μαλεκκίδης, Μπολί, Κολ, Μπουαγκάρντ, Βοϊσμπεκ, Σαγκάλ, Ντορεγκαράι.

ΕΝ Παραλιμνίου (Όρι Γκούτμαν): Αντεμπάγιο, Χριστοφή, Κορίνους, Μαυρούδης, Σαμπού, Νόρτι, Σαμ, Κράιντς, Φλίτερ, Ανδρέου, Χούγκενχουτ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα