Άρης Λεμεσού, Σπιλέφσκι: «Δεν ξέρω τι συμβαίνει σ’ αυτό το γήπεδο και δεν μπορούμε να νικήσουμε»

Άρης Λεμεσού, Σπιλέφσκι: «Δεν ξέρω τι συμβαίνει σ’ αυτό το γήπεδο και δεν μπορούμε να νικήσουμε»

Newsroom
spilefski
Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι, προπονητής του Άρη, μετά την εκτός έδρας ισοπαλία της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» με την Πάφο με σκορ 1-1 εξέφρασε την ικανοποίησή του για την παρουσία της ομάδας του. Επιπροσθέτως όμως εξέφρασε και την απορία του για την απουσία νίκης στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Αν μη τι άλλο, πολύ ευχαριστημένος εμφανίστηκε ο Αλεξέι Σπιλέφσκι με τα όσα παρουσίασε η ομάδα του στο γήπεδο στο ισόπαλο ντέρμπι με την Πάφο. Αυτό ήταν που υπογράμμισε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι. Επίσης τόνισε ότι η ομάδα του άξιζε την νίκη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην πιο φορμαρισμένη ομάδα τη δεδομένη στιγμή. Μεγάλος σεβασμός, έχουν φοβερό ρόστερ με παίκτη που ήρθε από τον πάγκο και εμφανίσεις στη Serie A. Οι τρεις βαθμοί είμαι σίγουρος θα επιστρέψουν γρήγορα στην ομάδα μας, ήμασταν καλύτεροι και έπρεπε να κερδίσουμε. Είμαι απογοητευμένος… δεν ξέρω γιατί αλλά από ότι φαίνεται σε αυτό το γήπεδο δεν μπορούμε να νικήσουμε. Οι παίκτες μου ήταν φανταστικοί και το πλάνο δούλεψε. Σήμερα είδα τον παλιό καλό Άρη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα