ΑΠΟΕΛ, Ντομίνγκεζ: «Είμαστε απογοητευμένοι, ξέραμε τι σήμαινε για τις δύο ομάδες»(vid)

ΑΠΟΕΛ, Ντομίνγκεζ: «Είμαστε απογοητευμένοι, ξέραμε τι σήμαινε για τις δύο ομάδες»(vid)

Newsroom
apoel
Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Ζοσέ Ντομίνγκες, μίλησε μετά την «λευκή» ισοπαλία της ομάδας του κόντρα στην Ομόνοια 29ης Μαΐου. Προβληματισμένος με το γεγονός ότι παρά τις ευκαιρίες δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Ο τεχνικός των «γαλαζοκιτρίνων» έχει πλήρες αυτογνωσία για το γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να βρει δίχτυα και δεν έκρυψε τους προβληματισμούς του και τις ανησυχίες του στις δηλώσεις που έδωσε μετά τον αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζοσέ Ντομίνγκες:

Για το παιχνίδι:

«Δεν μπορούσαμε να βρούμε τον δρόμο προς τα δίκτυα παρά τις πολλές ευκαιρίες που φτιάξαμε. Θέλαμε πολύ να νικήσουμε σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Ήταν ένα δύσκολο ματς. Ξέραμε τι σήμαινε για τις δύο ομάδες. Δεν είναι καλό να παίζεις χωρίς κόσμο γιατί νιώθεις πως παίζεις φιλικό. Δυστυχώς, όμως, το λέω ξανά. Δεν καταφέραμε να βρούμε τον δρόμο προς τα δίκτυα. Είμαστε έτοιμοι για την Ευρώπη. Στο α’ μέρος αναπτυχθήκαμε σωστά. Βλέπω την ομάδα να έχει διάρκεια. Νιώθω ότι οι ποδοσφαιριστές είναι πιο δυνατοί παρά το ότι αγωνιζόμαστε κάθε τρία ματς. Είδα και στην άμυνα και στην επίθεση να έχουμε διάρκεια. Όσο προχωράμε θα είμαστε πιο έτοιμοι και θα έχουμε περισσότερες επιλογές. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι σαν μία οικογένεια. Είμαστε απογοητευμένοι γιατί δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε».

Αγωνιστικά δεδομένα:

«Ο Δώνης είναι νοσοκομείο με ίωση εδώ και 3 μέρες, αναμένεται την Δευτέρα να πάρει εξιτήριο. Ο Μάγιερ δεν έκανε φουλ προετοιμασία από αύριο θα μπει στην ομάδα. Είμαστε το ΑΠΟΕΛ και γνωρίζουμε πως ο σημαντικότερος στόχος είναι το πρωτάθλημα. Ξέρουμε ότι η Ευρώπη τραβάει τα βλέμματα, αλλά εμείς βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι.»

Για την απουσία των φιλάθλων:

«Καταλαβαίνω ότι είναι για λόγους ασφαλείας. Δεν είναι όμορφο, είναι ένα βήμα πίσω γιατί η Κύπρος έχει παθιασμένο κόσμο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα