Γκούτμαν: «Δεν θεωρώ ότι ο Απόλλωνας χρειάζεται βοήθεια»

Γκούτμαν: «Δεν θεωρώ ότι ο Απόλλωνας χρειάζεται βοήθεια»

Newsroom
ΓΚΟΥΤΜΑΝ
«Καυστικός» στις δηλώσεις του μετά την ήττα της ΕΝΠ από τον Απόλλωνα (3-1, 29/9) εμφανίστηκε ο Όρι Γκούτμαν, που τόνισε πως η Λεμεσιανή ομάδα δεν χρειάζεται... βοήθεια για να παίρνει νίκες.

Έφτασε «μια ανάσα» από σπουδαίο βαθμό στο «Αλφαμέγα» η Ένωση Νέων Παραλιμνίου, ωστόσο τα γκολ των Ντορεγκαράι και Βέισμπεκ στις καθυστερήσεις «λύγισαν» με 3-1 τους νεοφώτιστους, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Αναμενόμενα, ο Όρι Γκούτμαν εμφανίστηκε απογοητευμένος στις καθιερωμένες δηλώσεις, τονίζοντας πως ο Απόλλωνας δεν χρειάζεται... βοήθεια, αναφερόμενος προφανώς στη φάση του πέναλτι.

Αναλυτικά τα όσα είπε σε συνδρομητικό κανάλι και συνέντευξη Τύπου:

«Είμαι απογοητευμένος, είχαμε καλή στρατηγική, έκαναν μεγάλη προσπάθεια οι ποδοσφαιριστές μου. Ο Απόλλωνας δεν κατάφερε να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες. Κρατούσαμε τον βαθμό της ισοπαλίας μέχρι το πέναλτι. Είμαι απογοητευμένος αλλά πρέπει να συνεχίσουμε...»

Στη συνέντευξη Τύπου:

«Δεχθήκαμε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά, καταφέραμε και κλείσαμε τον Απόλλωνα και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Δεν θεωρώ ότι ο Απόλλωνας χρειάζεται βοήθεια. Δεν καταλαβαίνω...

«Είμαστε νέα ομάδα, το τελικό μας ρόστερ αποτελείται από νέους παίκτες, χρειάζεται χρόνος για να αντιληφθώ τι είναι το καλύτερο. Μερικοί δεν είναι ακόμα έτοιμοι. Πρέπει να συλλέξουμε βαθμούς.

Χάσαμε από την Ομόνοια Αραδίππου αλλά νικήσαμε την Ομόνοια 29Μ. Περιμένω περισσότερα από τους παίκτες μου. Στόχος είναι να καταφέρουμε να κρατήσουμε την ομάδα στην Α' κατηγορία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα