Γκούλα: «Φυσικά και φιλοδοξούμε για το πρωτάθλημα»

Γκούλα: «Φυσικά και φιλοδοξούμε για το πρωτάθλημα»

Newsroom
ΓΚΟΥΛΑ
Την πίστη του πως ο Απόλλωνας μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, εξέφρασε στις δηλώσεις του ο Αντριάν Γκούλα, μετά τη νίκη των «κυανόλευκων» απέναντι στην ΕΝΠ (3-1, 29/9).

Έφτασε ένα βήμα πριν από την... «γκέλα», ωστόσο ο Απόλλωνας Λεμεσού με δυο γκολ στις καθυστερήσεις, επικράτησε 3-1 της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, στην 5η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan και έφτασε τους 7 βαθμούς στη λίγκα (υπάρχει ακόμα η εκρρεμότητα του ντέρμπι με την ΑΕΛ).

Μετά το πέρας της αναμέτρησης, ο Αντριάν Γκούλα εξήγησε ότι η ομάδα του έχει αυτοπεποίθηση και φιλοδοξεί να μπορέσει να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή.

Αναλυτικά τα όσα είπε σε συνδρομητικό κανάλι και συνέντευξη Τύπου:

«Δεν ήρθε εύκολα η νίκη μας, ήρθε πιο αργά απ’ όσο υπολογίζαμε. Κανένα ματς δεν είναι εύκολο, δείξαμε αντίδραση και ευχαριστώ τον κόσμο μας για τη στήριξη. Είναι ωραίο αυτό που είπε ο κόσμος (πρωτάθλημα), είμαστε δυνατοί, είμαστε ακόμη στο ξεκίνημα.

Φυσικά φιλοδοξούμε για το πρωτάθλημα, όμως πάμε βήμα-βήμα στην όλη διαδικασία. Νιώθουμε καλά και έχουμε αυτοπεποίθηση, είναι μαραθώνιος και όχι αγώνας σπριντ. Να παραμείνουμε ταπεινοί, συνεχίζοντας τη δουλειά».

Στη συνέντευξη Τύπου:

«Δείξαμε σωστή νοοτροπία. Ξεκινήσαμε πιο αργά το πρώτο ημίχρονο, δεν είχαμε φρεσκάδα λόγω και του αγώνα Κυπέλλου. Δεν είχαμε καλό ρυθμό, ο αντίπαλος ήταν πιο γρήγορος. Διορθώσαμε κάποια λάθη μας, κάναμε κάποιες αλλαγές.

Τώρα ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους. Από το πρώτο λεπτό έκαναν καθυστερήσεις. Καταλαβαίνω ότι οι παίκτες έβγαλαν την συναισθηματική φόρτιση που είχαν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα