Φ. Γεωργίου: «Η Πάφος μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα»

Φ. Γεωργίου: «Η Πάφος μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα»

Newsroom
ΠΑΦΟΣ
Ο εκπρόσωπος της Πάφου στην εκτελεστική επιτροπή της ΚΟΠ, Φίλιππος Γεωργίου, παραχώρησε δηλώσεις σε γνωστή ραδιοφωνική συχνότητα, τονίζοντας πως η ομάδα μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Μπορεί να έμεινε στο 1-1 με τον Άρη Λεμεσού το βράδυ της Κυριακής (29/9) για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ωστόσο η Πάφος συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα της λίγκας, ούσα στην κορυφή με 13 βαθμούς.

Στο στρατόπεδο των Παφιτών υπάρχει αισιοδοξία για τη σεζόν και τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις του Φίλιππου Γεωργίου στον Super Sport FM 104.0.

Ο εκπρόσωπος της Πάφου στην εκτελεστική επιτροπή της ΚΟΠ, παραδέχθηκε πως η ομάδα μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα, ενώ σχολίασε και τα της Εθνικής ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

-Για την παρουσία της ομάδας και τη σύγκριση με το παρελθόν:

«Η Πάφος FC έχει αλλάξει επίπεδο. Άλλαξαν όλα πριν αλλάξει το ποδοσφαιρικό επίπεδο. Βλέπουμε την πρόοδο τα τελευταία 5-6 χρόνια. Ο κόσμος μετρά τα αποτελέσματα, όμως όταν πας πίσω καταλαβαίνεις τη διαφορά. Η ομάδα έχει πολύ καλό ρόστερ. Σκεφτείτε ότι χθες μας έλειπε ο Ντράγκομιρ, χάσαμε και τον Πέπε σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και μπήκε ο Ναμ. Υπάρχουν ακόμα οι Ντανλόγκο και Κίνα».

-Για τον Χουάν Κάρλος Καρσέδο:

«Έχει στηριχθεί πάρα πολύ. Ένας καλός προπονητής με στήριξη γίνεται πολύ καλός, ένας προπονητής με αμφισβήτηση γίνεται… χάλια. Η στήριξη στο πρότζεκτ έφερε την κατάκτηση του κυπέλλου και την πρόκριση στην Ευρώπη. Κάθε φορά που χάναμε εκτός έδρας, θα έφευγε ο προπονητής. Το έχει κερδίσει όμως κι ο ίδιος με τη δουλειά του».

-Αν μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα:

«Ναι, μπορεί να το πάρει. Δεν ξέρω αν θα το κατακτήσει, αλλά σίγουρα μπορεί να το παλέψει. Θα είναι εκεί». -Για την Ευρώπη: «Έχουμε στόχο να πάρουμε βαθμούς. Θα το παλέψουμε».

-Πότε θα ανακοινωθεί ο Σωφρόνης Αυγουστή για την Εθνική:

«Είναι διαδικαστικό το θέμα. Σήμερα ή αύριο θα έχει τελειώσει. Η ενημέρωση που έχουμε είναι πως δεν έχουν δοθεί χρήματα στην Καρμιώτισσα».

-Για την επόμενη μέρα της Εθνικής:

«Πρέπει να μπει ένα πρότζεκτ, ένα πλάνο που να είναι υλοποιήσιμο βήμα βήμα. Η ομοσπονδία οφείλει να στηρίξει τη νέα προσπάθεια. Ίσως ένας Κύπριος προπονητής να μας δώσει το κάτι περισσότερο από πριν. Να καταλάβουν και οι παίκτες ότι δεν θα έρχονται για… περίπατο. Πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα, πρώτα πρέπει να αλλάξουμε εμείς. Να εκσυγχρονιστούμε. Να μην μιλάει ο κόσμος πρώτα απ’ όλα για ομοσπονδία και διαιτησία. Να μη φαίνεται ότι έχουμε ένα γκρουπ ατόμων που είναι κλεισμένοι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα