Ομόνοια: Γιόβετιτς, Σεμέδο και Βίκινγκουρ σε πρώτο πλάνο

Ομόνοια: Γιόβετιτς, Σεμέδο και Βίκινγκουρ σε πρώτο πλάνο

Newsroom
ΟΜΟΝΟΙΑ
Εβδομάδα σημαντικών αγωνιστικών υποχρεώσεων αυτή στην οποία εισήλθαμε. Την ίδια ώρα αναμένουνε σήμερα την τελική κατάληξη με Γιόβετιτς, αλλά και το επίσημο ιατρικό δελτίο για Σεμέδο.

Οι «πράσινοι» από χθες επέστρεψαν στο «Ηλίας Πούλλος» και έχουν ήδη έχουν επικεντρωθεί στον πρώτο αγώνα για την League Phase του Conference League. Πρεμιέρα των ομίλων την Πέμπτη (3/10, 19:45) στο ΓΣΠ με την Βίκινγκουρ και όλος ο οργανισμός κινείται σε ρυθμούς Ευρώπης.

Το εξίσου σπουδαίο ματς που ακολουθεί, την Κυριακή (6/10) με τον Άρη Λεμεσού στο «Αλφαμέγα», μεγάλο ντέρμπι μεν, αλλά θα απασχολήσει από την Παρασκευή. Ο Βάλντας Νταμπράουσκας φυσικά στο δικό του μυαλό και στα πλάνα του, είναι και τα δύο επικείμενα παιχνίδια, άλλωστε η διαχείριση που θα κάνει ο Λιθουανός, ίσως διαδραματίσει καθοριστικό παράγοντα επιτυχίας. Δεν έχει άλλη επιλογή από το να ανοίξει πλέον το rotation, καθώς τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα, κάποιοι παίκτες έχουν τραβήξει μεγάλο κουπί και είναι στα «κόκκινα»(χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Εράκοβιτς, που ας μην λησμονούμε ότι προέρχεται και από μεγάλη αποχή και αγωνίζεται non stop).

Και ασφαλώς τελευταίο πράγμα που θα ήθελαν να τους συμβεί λόγω καταπόνησης, να προκύψει «νέος Σεμέδο». Άλλωστε υπάρχει το ρόστερ, για να μπορεί ο προπονητής να ελιχθεί και να παρουσιάσει ανταγωνιστική ομάδα στην δυάδα των αγώνων που ακολουθεί. Ο φορ από το Πράσινο Ακρωτήρι υπέστη μυικό τραυματισμό, με μεγάλη ανησυχία στις τάξεις των «πράσινων», αυτός να μην είναι επιπόλαιος. Σήμερα αναμένουμε τα σπουδαία, με την ευχή να αποφύγει ο παίκτης τα χειρότερα.

Στα μεταγραφικά, ο Στέφαν Γιόβετιτς είναι από το Σάββατο το βράδυ για την διαδικασία εργομετρικών-ιατρικών εξετάσεων. Όλα έχουν συμφωνηθεί και εντός της ημέρας ο κόσμος της Ομόνοιας με μεγάλη ανυπομονησία, περιμένει το επίσημο φιρμάνι, για την απόκτηση του σπουδαίου Μαυροβούνιου φορ. Που ντύνεται στα «πράσινα» για να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα, βοηθώντας την σε πολλούς τομείς, να γίνει ακόμη πιο ισχυρή στη διεκδίκηση των στόχων της.

Αναμένουμε η λογική λέει, επίσημη ενημέρωση από το Ομόνοια TV, εντός των προσεχών ωρών.

Α.Γ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα