Γιόβετιτς, Ομόνοια: «Δέχθηκα την πρόταση εδώ, γιατί το πρωτάθλημα βελτιώνεται τα τελευταία χρόνια» (vid)

Γιόβετιτς, Ομόνοια: «Δέχθηκα την πρόταση εδώ, γιατί το πρωτάθλημα βελτιώνεται τα τελευταία χρόνια» (vid)

Newsroom
jovetic_omonoia
Ο Στέφαν Γιόβετιτς, ο οποίος αποτελεί ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα πριν από λίγο, προέβη στις πρώτες του δηλώσεις.

Την ικανοποίηση του για την μεταγραφή του στην Ομόνοια, εξέφρασε ο Στέφαν Γιόβετις, μιλώντας στο Omonoia TV.

Αναλυτικά το τι δήλωσε:

«Είμαι χαρούμενος ειλικρινά που βρίσκομαι εδώ άκουσα τα καλύτερα για το σύλλογο. Μίλησα με τους Μπάκιτς και Εράκοβιτς και μου είπαν επίσης τα καλύτερα. Θήτευσα και Ελλάδα και είναι σχεδόν όλα παρόμοια με εδώ. Δέχθηκα την πρόταση επειδη εδώ το πρωτάθλημα βελτιώνεται πολύ σε σχέση με προηγούμενα χρόνια.Ε πίσης το διετές συμβόλαιο είναι πολύ σημαντικό και για μένα και για την οικογένεια μου Στην Ευρώπη δεν μπορώ να αγωνιστώ ως τον Ιανουάριο όμως οι συμπαίκτες μου ελπίζω θα τα καταφέρουν. Θα παλέψουμε μαζί για το Πρωτάθλημα. Παρακολούθησα κάποια βίντεο και προσπάθησα να δω και τον τελευταίο αγώνα απο την τηλεόραση αλλά δεν τα κατάφερα. Μίλησα πριν ένα μήνα με τον προπονητή, μου έστειλε πολλά μηνύματα, με ήθελε πολύ και αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που ήρθα.Ο Εράκοβιτς μου είπε ότι το πρωτάθλημα είναι πολύ καλύτερο και ότι επίσης η ζωή είναι πολύ καλή εδώ.»

Το βίντεο της Ομόνοιας με τον Σέρβο επιθετικό

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα