ΑΕΚ Λάρνακας: Πρόκριση εν μέσω… δοκιμών και ευκαιριών!

ΑΕΚ Λάρνακας: Πρόκριση εν μέσω… δοκιμών και ευκαιριών!

Newsroom
aek_salamina
Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Ακρίτα Χλώρακας στο παιχνίδι για την πρώτη φάση του κυπέλλου με την αναμέτρηση να είναι μονή και να διεξάγεται στις 19:00 στο «Άλφαμεγα». Η ομάδα της Λάρνακας είναι το μεγάλο φαβορί και εκτιμάται ότι θα είναι η ομάδα η οποία θα πανηγυρίσει την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Ο Χένινγκ Μπεργκ έχοντας στο μυαλό του και την αναμέτρηση της Κυριακής με το ΑΠΟΕΛ είναι λογικό και αναμενόμενο να προβεί σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό του σχήμα θέλοντας να δώσει και περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που μέχρι στιγμής έπαιξαν λίγο. Όπως και σε παίκτες που θέλει να δώσει χρόνο για να αποκτήσουν καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό.

Όπως για παράδειγμα οι Αγκιέλσκι, Ρόντεν, Ενρίκες, Τσακόν, Ναλί και άλλοι. Δεν θα πάρει το οποιοδήποτε ρίσκο η ομάδα της Λάρνακας με παίκτες που τώρα επιστρέφουν από μικροτραυματισμούς και γι’ αυτό θεωρείται πολύ δύσκολο να δούμε βασικούς Άνχελ Γκαρσία ή Ρομπέρζ. Το πιο πιθανό θα μείνουν στον πάγκο.

Για την ΑΕΚ το κύπελλο αποτελεί μία διοργάνωση που θέλει να φθάσει μακριά και να διεκδικήσει τον τίτλο. Είναι ένας θεσμός που ενδιαφέρει και που θέλει να παλέψει. Γι’ αυτό και όποιοι κι αν αγωνιστούν θα πρέπει να τα δώσουν όλα και να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να έρθει η πρόκριση και συνάμα να στείλουν τα δικά τους μηνύματα στον Μπεργκ ότι είναι εδώ και μπορούν να αποτελέσουν σημαντικά γρανάζια και στο πρωτάθλημα.

Λίγος ο κόσμος…


Δεν αναμένεται να υπάρχει μεγάλη προσέλευση από πλευράς κόσμου στον σημερινό αγώνα. Λίγο η 1η Οκτωβρίου που αποτελεί ημέρα αργίας (ημέρα ανεξαρτησίας της Κύπρου), λίγο η Τρίτη που δεν είναι και η καλύτερη μέρα για ποδόσφαιρο είναι λογικό να μην αποτελέσει πόλο έλξης για τον κόσμο η αναμέτρηση και γι’ αυτό θα είναι λιγοστός ο κόσμος στις κερκίδες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα