Πάφος, αντίπαλος: Μέχρι και τα ωράρια στα Μέσα αλλάζουν για το παιχνίδι με τους Κυπελλούχους Κύπρου

petrocub_pafos
Όλοι στο στρατόπεδο της Πετροκούμπ βρίσκονται επικεντρωμένοι για το εναρκτήριο παιχνίδι της League Phase του Europa Conference League, με αντίπαλο την Πάφο, ακόμα και με τον Δήμο του Κισινάου να βάζει το...«λιθαράκι» του!

Σε ρυθμούς Conference League, κινούνται όλοι στο Κισινάου με το παιχνίδι με την Πάφο να πλησιάζει ολοταχώς. Μάλιστα είναι τόσο μεγάλος ο ενθουσιασμός όλων στη πόλη που επηρεάστηκαν ακόμα και οι Δημόσιες συγκοινωνίες της πρωτεύουσας της Μολδαβίας από το επικείμενο παιχνίδι (3/10, 22:00).

Όπως λοιπόν μεταδόθηκε από τον επίσημο φορέα της Πετροκούμπ, η ομάδα κατέθεσε επίσημο αίτημα στον Δήμο Κισινάου, αιτώντας την επέκταση του ωραρίου των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς για μια ώρα (τα λεωφορεία στην περιοχή έχουν τερματική διαδρομή στις 00:00), με σκοπό να ελκύσει παραπάνω κόσμο στο γήπεδο, ο οποίος υπό άλλες περιστάσεις δε θα μπορούσε να παρευρεθεί λόγω των δυσκολιών μετακίνησης.

Μια κίνηση που ξεκάθαρα σκιαγραφεί πόσο σημαντικό και κομβικό είναι αυτό το παιχνίδι για τους «ασπρόμαυρους» της Μολδαβίας. Για τα πρακτικά να αναφέρουμε ότι η Πάφος θα έχει την υποστήριξη περιορισμένου αριθμών φίλων της, με την προπώληση των ταξιδιωτικών πακέτων να μην έχει ακόμα ολοκληρωθεί.

@Photo credits: FC Petrocub

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα