Μάουρο Καμορανέζι: Για πρώτη φορά ντεμπούτο στον πάγκο με εντός έδρας παιχνίδι

Μάουρο Καμορανέζι: Για πρώτη φορά ντεμπούτο στον πάγκο με εντός έδρας παιχνίδι

Newsroom
ΚΑΜΟΡΑΝΕΖΙ
Ο Μάουρο Καμορανέζι θα αποτελέσει - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- τον νέο προπονητή της Καρμιώτισσας, κάνοντας μάλιστα ντεμπούτο σε πάγκο για πρώτη φορά με παιχνίδι εντός έδρας!

Στην τελική ευθεία έχει μπει η «υπόθεση Καμορανέζι» για την Καρμιώτισσα. Το πρωί της Τρίτης (1/10) η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών ανακοίνωσε την καταρχήν συμφωνία της με τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή του 2006, ο οποίος αναμένεται περίπου στις 20:00 απόψε στην Κύπρο.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά, αύριο (2/10) το πρωί αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιό του, διάρκειας μέχρι το τέλος της σεζόν και αμέσως να πιάσει δουλειά.

Το ντεμπούτο του στον πάγκο των «πορτοκαλί» αναμένεται την ερχόμενη Παρασκευή (4/10) απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού, και θα αποτελέσει το πρώτο εντός έδρας ξεκίνημα στην προπονητική του καριέρα.

Αυτό διότι και στις πέντε προηγούμενες ομάδες που δούλεψε, η «πρώτη» του ήταν εκτός έδρας, με απολογισμό δυο νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Καμορανέζι στο ντεμπούτο του σε πάγκο ομάδας:

Ζακάτεπετς - Κόρας 1-1, 2015, Μεξικό

Αρχεντίνος Τζούνιορς - Τίγκρες 1-1, 2016, Αργεντινή

Μπράβο - Ταμπόρ Σεζάνα 2-1, 2020, Σλοβενία

Ρούνταρ Βελένζε - Μάριμπορ 0-3, 2020, Σλοβενία

Σάντα Λουτσία - Φλοριάνα 0-4, 2023, Μάλτα

*με μπολντ η ομάδα που ήταν προπονητής

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα