ΑΠΟΕΛ, Ντομίνγκες: «Έχουμε την επιθυμία και θέλουμε να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα»

ΑΠΟΕΛ, Ντομίνγκες: «Έχουμε την επιθυμία και θέλουμε να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα»

Newsroom
dominguez_press
Στη συνέντευξη τύπου για το παιχνίδι με την Σάμροκ Ρόβερς, μίλησε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Ζοσέ Ντομίνγκες και υπογράμμισε τις απαιτήσεις της αναμέτρησης, ενώ εκ μέρους των παικτών μίλησε ο Πέτροβιτς.

Όλοι στο στρατόπεδο του ΑΠΟΕΛ, ζητάνε και αποσκοπούν σε μια θετική έναρξη στο ευρωπαϊκό ταξίδι των Πρωταθλητών Κύπρου, το οποίο έχει αφετηρία από το Δουβλίνο με αντίπαλο την Σάμροκ Ρόβερς.

Όλοι γνωρίζουν ότι δεν επρόκειτο για κάτι το εύκολο, κάτι που δεν αμέλησε να τονίσει στη καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, ο τεχνικός της ομάδας, Ζοσέ Ντομίνγκες. Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών μίλησε ο Πέτροβιτς ο οποίος τόνισε ότι:

«Όταν παίζεις στον ΑΠΟΕΛ κάθε παιχνίδι είναι κρίσιμο. Είμαστε έτοιμοι 100%. Σίγουρα όταν δεν κερδίσεις, κυρίως παιχνίδια που όλοι ανέμεναν ότι θα νικήσεις υπάρχει απογοήτευση, το καλό όμως είναι πως όταν έχεις ένα τέτοιο πρόγραμμα, έρχεται πάντα μια νέα ευκαιρία. Αναλύσαμε τον αντίπαλο, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Στο πρωτάθλημα κάθε βαθμός είναι σημαντικός, όμως πρέπει να επικεντρωθούμε στον αυριανό αγώνα».

Διαβάστε επίσης: Βαριά εντός έδρας ήττα για την αντίπαλο του ΑΠΟΕΛ πριν από την πρεμιέρα του Conference League

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του ΑΠΟΕΛ:

«Είναι πρεμιέρα Ευρώπης. Το ΑΠΟΕΛ είναι εκτός αυτής της φάσης εδώ και κάποια χρόνια, αντιμετωπίζουμε την επιστροφή μας με πολύ ψηλό κίνητρο. Θέλουμε να ξεκινήσουμε δυνατά, έχουμε την επιθυμία και θέλουμε να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα».

Για την κατάσταση της ομάδας:

«Ερχόμαστε από συνεχόμενα παιχνίδια, η ομάδα αναπτύσσεται. Το βλέπω ότι οι παίκτες είναι δυνατοί. Νιώθω τη θέληση και το κίνητρο τους για να παίξουν σ’ αυτή τη διοργάνωση. Από όλους. Ξέρουμε τι σημαίνει η αυριανή πρεμιέρα. Βελτιωνόμαστε σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Θα έχουμε δύο απουσίες, τους Δώνη και Σαρφό».


Το πώς θα διαχειριστεί τα συνεχόμενα ματς:

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε, το ροτέισον, το κάνουμε για να καλύψουμε αυτά τα παιχνίδια. Αύριο θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, ο αντίπαλος παίζει το αγγλικό ποδόσφαιρο, το δυνατό και το γρήγορο. Στην Κύπρο οι περισσότερες ομάδες είναι δυνατές και καλούμαστε να το διαχειριστούμε».

Αν ήταν διαφορετική η προετοιμασία:

«Προετοιμαζόμαστε πάντα με τον ίδιο τρόπο. Αναλύεις τις αντίπαλες ομάδες κι αυτό γίνεται πλέον παντού».

Αν ξεχωρίζει κάποιους από τη Σάμροκ:

«Έχει πολύ καλούς παίκτες, δεν θα μιλήσω συγκεκριμένα για κάποιους. Είναι μια ενδιαφέρουσα ομάδα που επιτίθεται, θα είναι μια ωραία πρόκληση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα