Καρμιώτισσα, Καμορανέζι: «Είχα την ευκαιρία στο παρελθόν να δουλέψω στην Κύπρο, θέλω να αναβαθμίσω την ομάδα»

Καρμιώτισσα, Καμορανέζι: «Είχα την ευκαιρία στο παρελθόν να δουλέψω στην Κύπρο, θέλω να αναβαθμίσω την ομάδα»

Newsroom
karmiotissa
Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του τεχνικού της Καρμιώτισσας και Ιταλού θρύλου του ποδοσφαίρου, Μάουρο Καμορανέζι, από τον Πρόεδρο της ομάδας, Σταύρο Δημοσθένους, και τον τεχνικό διευθυντή, Σίμο Ταραπουλούζη.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την Ιταλία το 2006, Μάουρο Καμορανέζι, θα αναλάβει τον πάγκο της ομάδας των Πολεμιδιών, μετά την μετακίνηση του Σωφρόνη Αυγουστή στην Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά η παρουσίαση:

Σταύρος Δημοσθενούς: «Τιμή μας που ο Σωφρόνης Αυγουστή πήγε στην Εθνική ομάδα. Θέλαμε να φέρουμε ένα προπονητή που θα δώσει ώθηση στην ομάδα και θα ανεβάσει τους ποδοσφαιριστές. Είναι ο πρώτος προπονητής που έρχεται στην Κύπρο και έχει κατακτήσει Παγκόσμιο Κύπελλο. Ήταν ανάμεσα στους δύο καλύτερους προπονητές που είχαμε τσεκάρει. Ελπίζω οι ποδοσφαιριστές να ανταποκριθούν στα θέλω του. Δεν έκτισε αυτός την ομάδα, ωστόσο μπορεί να ανταπεξέλθει. Όσο στήριξα τον Σωφρόνη Αυγουστή, θα στηρίξει και τον Καμορανέζι».

Μαούρο Καμορανέζι:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι μαζί σας και μου δίνει την ευκαιρία το κλαμπ να δουλέψω μαζί τους».

Σίμος Ταραπουλούζης:

«Θέλουμε να αλλάξουμε επίπεδο. Να αναδείξουμε την Καρμιώτισσα σαν μία ανερχόμενη δύναμη και γι’ αυτό έγινε η επιλογή του Μάουρο Καμορανέζι».

Σταύρος Δημοσθένους:

«Θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται και να αποφύγουμε τις περσινές περιπέτειες. Ξεκινάμε από το αυριανό παιχνίδι με τον Απόλλωνα».

Μάουρο Καμορανέζι:

«Είχα την ευκαιρία στο παρελθόν να δουλέψω στην Κύπρο, ακόμη και το περασμένο καλοκαίρι. Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον Σίμο που μου δίνουν αυτή την ευκαιρία. Έχω παρακολουθήσει την ομάδα και έκανα την πρώτη προπόνηση. Θα δείτε στην συνέχεια την ομάδα, όταν θα περάσω αυτά που θέλω Όταν ήμουν παίκτης, ήμουν παίκτης, τελείωσε. Προσπαθώ να το απολαμβάνω καθημερινά. Ελπίζω να πετύχω όσα πέτυχα και σαν ποδοσφαιριστής. Το Κυπριακό ποδόσφαιρο είναι πιο αναβαθμισμένο από την Μάλτα. Η Καρμιώτισσα είναι καλή ομάδα και θέλω να την αναβαθμίσω. Βρήκα ανθρώπους που θα με στηρίξουν στην Κύπρο».

Αναφορικά με τον αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα:

«Ο Απόλλωνας είναι μεγάλη ομάδα, θα προσπαθήσουμε εμείς με την απόδοση μας να ανταπεξέλθουμε».

Σταύρος Δημοσθένου για το τι θα ήθελε να αλλάξει στο Κυπριακό ποδόσφαιρο:

«Είναι θέμα που μας απασχολεί όλους είναι η διαιτησία. Ανθρώπινα λάθη γίνονται, αλλά πολλά παιχνίδια κρίνονται από αυτά. Κάποιοι διαιτητές δεν είναι έτοιμη για την Α' Κατηγορία. Έγιναν εισηγήσεις, αλλά το θέμα είναι της ΚΟΠ. Δεν είναι όλοι Κύπριοι διαιτητές το ίδιο, υπάρχουν κάποιοι που δεν είναι έτοιμοι».

Κλείνοντας αναφέρει:

«Αύριο θα δείτε μια άλλη Καρμιώτισσα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα