Καρμιώτισσα - Απόλλων: Ιδανικό ντεμπούτο ο ένας, βαθμολογικό ανέβασμα ο άλλος

Σάββας Νεοκλέους
karmiotissa_apollon
Με την αναμέτρηση Καρμιώτισσα Πολεμιδιών-Απόλλων Λεμεσού ανοίγει σήμερα η ώρα 19:00 στο «Αμμόχωστος» η αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Cyprus League.

Πρεμιέρα έχουμε σήμερα της 6ης αγωνιστικής, στο «Αμμόχωστος», όπου η Καρμιώτισσα θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Με νέο προπονητή στον πάγκο οι «πορτοκαλί» έχουν γυρίσει σελίδα και ψάχνουν να μπουν στον δρόμο των επιτυχιών.

Ο Ιταλός κόουτς, Μάουρο Καμορανέζι, από την περασμένη Τετάρτη έπιασε δουλειά στην Καρμιώτισσα. Κάνει ντεμπούτο σήμερα στον πάγκο της ομάδας των Πολεμιδιών, τη μέρα των γενεθλίων του, γίνεται 48 ετών (γεννημένος 04 Οκτωβρίου 1976), και θέλει όπως ξεκινήσει ιδανικά σε αυτό τον νέο σταθμό της προπονητικής του καριέρας. Είναι λογικό, από τη στιγμή που εδώ και μερικές μέρες είναι στην ομάδα ο Καμορανέζι, να υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά για το ποιο σχήμα θα παρατάξει σήμερα, ποιους παίκτες θα εμπιστευθεί για να ξεκινήσουν αυτό το δύσκολο παιχνίδι…

Από την άλλη, ο προπονητής του Απόλλωνα, Αντριάν Γκούλα, σε καμία περίπτωση δεν θέλει να σκέφτεται ότι θα έχει βαθμολογικές απώλειες μέσα από ένα τέτοιο παιχνίδι. Αν και εκκρεμεί το Εφετείο, αυτή τη στιγμή ο Απόλλωνας είναι στα… πάνω του και με νίκη σήμερα θα μπορέσει ν’ ανέβει και άλλο βαθμολογικά πλησιάζοντας, συνάμα, και τα πρώτα σκαλοπάτια του πίνακα. Ο Σλοβάκος κόουτς δεν υπολογίζει για τον βραδινό αγώνα στους Κυριάκου, Μάρκες, Ντιόν, Άδωνη και Αρτυματά, ενώ την τελευταία στιγμή θα φανεί εάν θα συμπεριληφθούν στην αποστολή του ματς οι Μπολί και Ντ’ Αλμέιδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα