ΑΠΟΕΛ: Το γκολ του Λαΐφη και η ειλικρινής παραδοχή του

ΑΠΟΕΛ: Το γκολ του Λαΐφη και η ειλικρινής παραδοχή του

Newsroom
ΛΑΙΦΗΣ
Ο Κωνσταντίνος Λαΐφης, με τη σταθερότητα και την εμπειρία του, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της ομάδας και των φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ.

Στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Σάμροκ Ρόβερς, η ηγετική του παρουσία ήταν εμφανής. Πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τα γαλαζοκίτρινα, το οποίο έφερε την ομάδα του ένα βήμα πριν από τη νίκη. Ωστόσο, η ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό… ακύρωσε τις προσπάθειες των πρωταθλητών.

Η απόδοση του Λαΐφη δεν περιορίστηκε μόνο στις αμυντικές του αρμοδιότητες. Ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκε την απογοήτευση από το αποτέλεσμα, τόσο μέσα στο γήπεδο όσο και στις δηλώσεις του μετά το ματς, απέδειξε την ωριμότητα και τον επαγγελματισμό του. Χωρίς να αποφύγει την αλήθεια, παραδέχθηκε τις αδυναμίες στο δεύτερο ημίχρονο.

Στα 31 του, ο διεθνής Κύπριος αμυντικός διανύει σημαντική περίοδο στην καριέρα του, προσφέροντας ουσιαστικά και εντός αλλά και εκτός αγωνιστικών γραμμών. Φτάνει να βρει άξιους συμπαραστάτες στη συνέχεια…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα