Άρης – Ομόνοια με 2 σούπερ επιλογές

Newsroom
ΟΜΟΝΟΙΑ ΝΟΒΙ
Δοκιμασία στη Λεμεσό για την Ομόνοια που φιλοξενείται από τον Άρη (19:00) στο πλαίσιο της 6 ης αγωνιστικής της 1 ης κατηγορίας.

* Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet

Η Ομόνοια συνεχίζει την κούρσα της στο πρωτάθλημα και το επόμενο εμπόδιο είναι ο Άρης στη Λεμεσό.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΜΕ 30€ FREE BET

Η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας κατάφερε να αφήσει στο παρελθόν την ήττα από την Ανόρθωση στο ντέρμπι, ξεπερνώντας το εμπόδιο της ΑΕΛ (3-1) και μάλιστα δείχνοντας χαρακτήρα, καθώς βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ (9’) αλλά αφού ισοφάρισε με τον Κακουλή (44’) πήρε το «τρίποντο» με διπλό χτύπημα από τον Κουλιμπαλί (51’, 65’). Οι «πράσινοι» με αυτή τη νίκη ανέβηκαν στους 12 βαθμούς και παρέμειναν σε τροχιά κορυφής.

Πλέον τους περιμένει άλλη μία αναμέτρηση με ομάδα της Λεμεσού, αυτή τη φορά με τον Άρη, η οποία έρχεται μετά την πρεμιέρα της League Phase του Conference League με την Βίκινγκουρ στο ΓΣΠ με στόχο άλλη μία νίκη. Ο Άρης από την πλευρά του έχει 11 βαθμούς μετά το 1-1 με την Πάφο. Η ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι συνεχίζει να είναι αήττητη με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, ωστόσο στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια με την Ομόνοια ανεξαρτήτως έδρας έχει τρεις ήττες και μία ισοπαλία και η ομάδα της Λευκωσίας θέλει να επεκτείνει αυτό το σερί. Η νίκη της Ομόνοιας στη Λεμεσό προσφέρεται σε απόδοση 3.55.

Τόσο οι «πράσινοι», όσο και ο Άρης έχουν 4/5 παιχνίδια πρωταθλήματος που έχουν σκοράρει. Το G/G και το Over 2.5 στην αναμέτρηση είναι σε απόδοση 2.10.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΜΕ 30€ FREE BET

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα , μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

*ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ

NOVIBET.COM.CY/INFO/OROI-OMONOIA30.

Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022.

Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

Παίξε υπεύθυνα. http://www.safergambling.gov.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα