Καρμιώτισσα: Υπήρχε ένας λόγος παραπάνω και το χάρηκαν με τη ψυχή τους

Καρμιώτισσα: Υπήρχε ένας λόγος παραπάνω και το χάρηκαν με τη ψυχή τους

Σάββας Νεοκλέους
camkarm
Εντυπωσιακή νίκη με 2-0 πέτυχε χθες η Καρμιώτισσα κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού, την ημέρα των γενεθλιών του νέου προπονητή της ομάδας, Μάουρο Καμορανέζι.

Το αποτέλεσμα, μέχρι στιγμής, της 6ης αγωνιστικής της Cyprus League το έκανε η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών, η οποία το βράδυ της Παρασκευής (04/10) κέρδισε στο «Αμμόχωστος» με 2-0 τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Τη μέρα των γενεθλίων του νέου προπονητή της ομάδας των «πορτοκαλί», Μάουρο Καμορανέζι, ο οποίος έκλεισε 48 ετών, η Καρμιώτισσα ήταν πολύ καλύτερη από τον Απόλλωνα και δικαίως πήρε αυτό το σπουδαίο τρίποντο.

Ιδανικό ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας των Πολεμιδιών από τον Ιταλό κόουτς, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος, Σταύρος Δημοσθένους, το είχε… προαναγγείλει πως θα βλέπαμε μία διαφορετική Καρμιώτισσα σε σχέση με τις προηγούμενες αγωνιστικές στο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα. Στη δημοσιογραφική διάσκεψη της περασμένης Πέμπτης, όπου παρουσιάστηκε ο Μάουρο Καμορανέζι, στο φινάλε αυτής ο Σταύρος Δημοσθένους ανέφερε χαρακτηριστικά «Θα δείτε μία διαφορετική Καρμιώτισσα με Απόλλωνα».

Έτσι και έγινε, η Καρμιώτισσα δεν άφησε σε καμία περίπτωση τον Απόλλωνα να κάνει το παιχνίδι του, σκόραρε σε κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης και δεν άφησε περιθώρια στους «κυανόλευκους» για να διεκδικήσουν κάτι από το ματς.

Η νίκη αυτή δίδει άλλο… αέρα στην Καρμιώτισσα ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Ο Μάουρο Καμορανέζι ξεκίνησε με το δεξί στον πάγκο της Καρμιώτισσας, τη μέρα των γενεθλίων του, και το γιόρτασε αναλόγως μαζί με τη διοίκηση και την υπόλοιπη ομάδα αυτή τη νίκη.

Πλέον, με ανεβασμένη ψυχολογία έχει την ευκαιρία, με τη διακοπή ελέω υποχρεώσεων εθνικών ομάδων, να δουλέψει στη δική του φιλοσοφία ο Ιταλός κόουτς για να μπορέσει η Καρμιώτισσα να παρουσιαστεί όσο καλύτερα γίνεται στα επόμενα πολύ δύσκολα παιχνίδια που έχει τον μήνα Οκτώβριο. Τη 19η του μήνα θα φιλοξενηθεί από την Πάφος FC, ενώ την 28η στο «Αμμόχωστος» θα κοντραριστεί με την Ομόνοια. Υπάρχει και το ματς κυπέλλου εντός έδρας με την Αγία Νάπα την 23η Οκτωβρίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα