ΑΕΚ Λάρνακας: Η δίψα εννέα χρόνων και οι αλλαγές που έρχονται στο ΓΣΠ

ΑΕΚ Λάρνακας: Η δίψα εννέα χρόνων και οι αλλαγές που έρχονται στο ΓΣΠ

Newsroom
aek
Τα κίνητρα και η δίψα για νίκη στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ είναι πάρα πολύ μεγάλα στο στρατόπεδο της ΑΕΚ. Με μια νίκη κόντρα στους Πρωταθλητές, οι Λαρνακείς θα ξαναμπούν για τα καλά στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Μετά και τις δυο σερί νίκες σε πρωτάθλημα με Νέα Σαλαμίνα και κύπελλο με Ακρίτα η ομάδα της Λάρνακας θέλει περισσότερα και σίγουρα ένα «διπλό» μέσα στη Λευκωσία κόντρα στους πρωταθλητές θα είναι ένα ιδανικό σενάριο.

Έξτρα κίνητρο για την ομάδα του Μπεργκ είναι ότι έχει να κερδίσει στο ΓΣΠ το ΑΠΟΕΛ εννέα χρόνια και παρά το γεγονός ότι δύσκολα χάνει, δεν θέλει να φύγει χωρίς ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Ο Μπεργκ θεωρεί ότι η ομάδα του είναι έτοιμη για να παλέψει και να πάρει τη νίκη. Μία νίκη που θα φέρει νέα προοπτική στην ομάδα και που ο Νορβηγός ζήτησε να γίνονται σωστές αλληλοκαλύψεις μεσοαμυντικά για να μην προκύπτουν κενά.

Είναι σημαντικό επίσης στις στατικές φάσεις να μπορέσει η ΑΕΚ να γίνει πιο αποτελεσματική όσον αφορά το αμυντικό κομμάτι. Το θετικό είναι ότι πέρα από τον Ναούμ ουσιαστικά δεν προκύπτουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα και η ΑΕΚ θα πάει σχεδόν πλήρης στο σημαντικό αυτό παιχνίδι.

Η επιστροφή του Άνχελ Γκαρσία αλλά και του Βαλεντίν Ρομπέρζ δίνει την ευκαιρία στην Μπεργκ να αλλάξει κάποια πράγματα στο παιχνίδι του και να διαφοροποιήσει την άμυνα του. Επίσης, επιθετικά είναι πολύ πιθανόν να δούμε βασικό τον Αγκιέλσκι αντί του Φραν Σολ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα