Ομόνοια: Στην αποστολή ο Γιόβετιτς ενόψει Άρη

Ομόνοια: Στην αποστολή ο Γιόβετιτς ενόψει Άρη

Newsroom
omonoia
Η Ομόνοια ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αυριανό αγώνα στην Λεμεσό κόντρα στον Άρη. Καινούριο πρόσωπο στην αποστολή ο πολυσυζητημένος Στέφαν Γιόβετιτς.

Αφήνει πίσω της την μεγάλη νίκη με 4-0 κόντρα στην Βίκινγκουρ για το Κόνφερενς Λιγκ και πλέον στρέφει την προσοχή της στο αυριανό εκτός έδρας ντέρμπι με τον Άρη Λεμεσού. Ο νεοαποκτηθείς Στέφαν Γιόβετιτς ενσωματώνεται για πρώτη φορά στην αποστολή της Ομόνοιας.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Ομόνοιας:

Έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού (06/10) αγώνα απέναντι στην Άρη για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η αποστολή μας αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Φαμπιάνο, Ουζόχο, Κυριακίδης, Ντιονκού, Κίτσος, Ελάντερ, Κουλιμπαλί, Γιόβετιτς, Κακουλλής, Ατζίλι, Εβάντρο, Μασούρας, Μάριτς, Σίμιτς, Λανγκ, Χαμάς, Παναγιώτου, Κούσουλος, Λοΐζου, Χαραλάμπους, Εράκοβιτς, Νεοφύτου, Αλιούμ.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο στάδιο Άλφαμεγα θα αρχίσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Cytavision. Επίσης, θα υπάρχει και ζωντανή ηχητική μετάδοση του αγώνα από το γήπεδο μέσω του ΟΜΟΝΟΙΑ TV.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα