ΑΠΟΕΛ: Τελειώνει ο Ντομίνγκες

ΑΠΟΕΛ: Τελειώνει ο Ντομίνγκες

Newsroom
dominguez apoel
Ραγδαίες οι εξελίξεις με τον Ζοσέ Ντομίνγκες στον ΑΠΟΕΛ, με την αποχώρηση του να είναι προ των πυλών. Διαβάστε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Gazzetta Cyprus.

Ο Ζοζέ Ντομίνγκες ανέλαβε τον ΑΠΟΕΛ υπό εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες τον Σεπτέμβριο, και κανείς δεν μπορεί να του αμφισβητήσει το δικαίωμα να το δηλώνει. Ωστόσο, αυτό που παρουσιάζει ως επιχείρημα είναι μόνο η μισή αλήθεια. Η αλήθεια είναι πως τα προβλήματα του ΑΠΟΕΛ παραμένουν αμετάβλητα και οι αγωνιστικές αρρυθμίες που υπήρχαν πριν από την άφιξή του εξακολουθούν να κυριαρχούν. Η αδυναμία του συνόλου να παρουσιάσει οποιαδήποτε ουσιαστική βελτίωση στο γήπεδο δεν περνά απαρατήρητη, ενώ η ομάδα έχει χάσει τη δυναμική της.

Οι οπαδοί, αν και προσπαθούν να δείξουν υπομονή, δεν μπορούν να αγνοήσουν τα απογοητευτικά αποτελέσματα και ξέσπασαν μετά την ήττα από την ΑΕΚ. Ο ΑΠΟΕΛ έχει μείνει με δύο ισοπαλίες που πονάνε και μία ήττα που αποδυναμώνει ακόμη περισσότερο την εικόνα του. Είναι εμφανές πως ο Πορτογάλος προπονητής δεν έχει καταφέρει να φέρει την πολυπόθητη ανατροπή και η ομάδα παραμένει στάσιμη, γεγονός που δημιουργεί οξύ προβληματισμό εντός των διοικητικών γραφείων του συλλόγου.

Ο Ντομίνγκες, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, θα αποτελέσει παρελθόν. Παρά τις προσπάθειές του να αντιστρέψει το κλίμα, η διοίκηση φαίνεται να καταλήγει στην αλλαγή τεχνικής ηγεσίας. Η αποδέσμευσή του είναι ένα το πιο ορατό σενάριο. Αν και δεν έχει ληφθεί τελική απόφαση, η διαφαινόμενη αδυναμία να δώσει λύσεις στα προβλήματα της ομάδας τον φέρνει αντιμέτωπο με τις συνέπειες. Ο χρόνος φαίνεται να τρέχει αντίστροφα, και ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκεται στο χείλος της αποχώρησης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα