Ομόνοια: Η περισυλλογή και το διακύβευμα του νικηφόρου σερί

Ομόνοια: Η περισυλλογή και το διακύβευμα του νικηφόρου σερί

Newsroom
ΝΤΑΜΠΡΑΟΥΣΚΑΣ
Η ανάγκη στο τριφύλλι περισυλλογής, δουλειάς στον τομέα των λαθών, ώστε η ομάδα με την επανέναρξη να παρουσιαστεί καλύτερη και να επιδιώξει το νικηφόρο σερί που θα της δώσει καλύτερο βαθμολογικό πλασάρισμα.

Το τριήμερο ρεπό που δόθηκε στην Ομόνοια από τον Βάλντας Νταμπράουσκας ολοκληρώνεται σιγά-σιγά και από αύριο το «Ηλίας Πούλλος», έστω και χωρίς τους διεθνείς ξαναπαίρνει «ζωή». Ο Λιθουανός τεχνικός περιμένει τους παίκτες του, για να στρωθούν εκ νέου μαζί στη δουλειά. Με αναγνώριση των λαθών, εξεύρεση λύσεων μη επανάληψης τους και δη στα προβλήματα που παρουσιάζει στην άμυνα η ομάδα. Με μοναδικό στόχο οι «πράσινοι» να εμφανιστούν με την επανέναρξη του μαραθωνίου ακόμη καλύτεροι, συμπαγείς και σκληροτράχηλοι, αποφεύγοντας τζάμπα ήττες που πληγώνουν!

Καλύτερο «φάρμακο», αν θέλετε και το διακύβευμα, να μπορέσει η Ομόνοια να πραγματοποιήσει ένα νικηφόρο σερί στο θεωρητικά πιο βατό πρόγραμμα που ακολουθεί. Πριν εισελθει εκ νέου στη διαδικασία των ντέρμπι, στην τελική ευθεία του πρώτου γύρου. Όταν λοιπόν θα στηθεί ξανά η μπάλα στη σέντρα στην Cyprus League, οι «πράσινοι» θα κληθούν να δώσουν τέσσερα παιχνίδια απ’ αυτά που χαρακτηρίζονται και όχι αδίκως, στα μέτρα τους και υπολογισμένα ως «δικά» τους.

Παραλίμνι μέσα, Καρμιώτισσα έξω, Ομόνοια 29Μ μέσα και Ομόνοια Αραδίππου έξω. Στα οποία ασφαλώς θα ψάξουν το απόλυτο των βαθμών. Με γνώμονα ότι σε κάθε ματς θα πρέπει να «ματώσεις», είδαμε και φέτος συγκεκριμένα χαρακτηριστικά παραδείγματα, όπως το χαστούκι του ΑΠΟΕΛ στην Περιστερώνα. Ωστόσο στα πόδια των παικτών του Νταμπράουσκας είναι η μπάλα και η έκβαση τους, θα εξαρτηθεί κατά κύριο λόγο από τη δικιά τους απόδοση. Αν τα καταφέρουν, δηλαδή να κάνουν το απόλυτο, αν και οι μαθηματικές πράξεις στο ποδόσφαιρο πολλές φορές σε εκπλήσσουν, με αυτό τον τρόπο θα είναι σε θέση να αξιοποιήσουν τις όποιες απώλειες των συνδιεκδικητών τους, που θα κληθούν να δώσουν μεταξύ τους ντέρμπι.

Και ως εκ τούτου, θα μπορέσουν και να αναρριχηθούν πιο ψηλά στην βαθμολογία. Μακρινό σενάριο, όταν έρθει η ώρα, η φιλοσοφία δεν μπορεί να είναι παρά, «ένα ματς τη φορά». Αυτό που προέχει είναι να γίνει όσο το δυνατό καλύτερη προετοιμασία με όσους παίκτες έχει στη διάθεση της η τεχνική ηγεσία. Κάποιοι δε που τραβήξαν κουπί, παρά είχαν ανάγκη ανάσες ξεκούρασης, να φορτώσουν μπαταρίες και ανασύνταξης. Με την επανέναρξη θα αρχίσει να μετρά και σημαντικές επιστροφές ο προπονητής, προεξάρχοντος του Σεμέδο, που τόσο έλειψε. Σε τροχιά επιστροφής και ο Μπεζούς, ο Κακουλλής θα είναι στα «πιτς» για 15 μέρες, ανεβάζει ρυθμούς ο Μουσιαλόφσκι.

 

Α.Γ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα